Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starbuck karamel

Od: samurraj® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, nevíte, zda se někde dá sehnat (eshop) karamelový topping, který používají ve Starbucku třeba na frappuccino? Nebo nějaký podobný výrobek? Hledal jsem na netu, ale našlo mi to jen slaný karamael, který opravdu nechci. Díky V.D.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den, na dekoraci pěny používají klasické ochucené sirupy, ty se dají koupit normálně ve Starbucks (nevím jak v CZ, ale snad taky). Já mám ale raději sirupy od Monin, chutnají mi více.
hodnocení

Děkuji, kouknu na ten monin. Akorát co jsem koukal, tak to jsou spíš sirupy, já potřebuji tužší konzistenci a nejlépe ještě bezlaktózovou verzi *smich*

Přímo na estránkách Starbucks jsou postupy, jak připravují různé druhy kávy a jak je udělat doma. Přesně tam píšou o té mřížce na pěně kávy, že je sirupová. Možná má ale Starbucks hustší sirupy než Monin, nikdy jsem se na to nezaměřovala. A tedy nevím, zda je v nich laktóza (tuto problematiku řešit nemusím), ale nikdy by mě nenapadlo, že by se v sirupu mohla nacházet. Jo jo, když to člověk nemusí řešit,tak je to snadné,ale pak když musí,tak se nestačí divit,kde všude se to nachází i když by to tam nikdy nečekal... Na netu je dostupné i přesné složení jednotlivých druhů sirupů, nevím pod co se laktóza může skrývat, ale vyloženě tam napsaná není. Bohužel Vám neporadím *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]