Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodnutí hmyzem

Od: tynka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, byli jsme pres noc na rybniku a neco me tam pokousalo. Hadala jsem, ze jen komar, ale nikdy jsem takovou reakci nemela. Vcera me pichla vcela a ruka mi neustale oteka a zase splaskava, dost to boli. Alergicka bych byt nemela.
To na brise pali, boli a byl tak i puchyrek. Nevite co by to mohlo byt? Doktor az v pondeli.
Dekuji za odpoved. ☺

Bodnutí hmyzem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

4x

Možná muchničky, to je taky komárům podobná havěť.

Muchničky jsou pěkné svině. Mě lini štípla a měl jsem na lýtku brutální megaflek snad 14 dní.
olinl

tynka-pokud máte doma léčivou rostlinu Aloe Vera nebo domácí mast z konopí(marihuany) tak to s tím namaž, mě to pomáhá. Konopné masti s uklidňujícím a protizánětlivým CBD z lékáren a obchodů co jsem měl možnost vyzkoušet tak nic moc.

liska5
hodnocení

0x

Ty potvůrky mohou být infikované a k tomu rozškrábání/?/. Dezinfikovala bych hned a následně mazala mastí Betadine. Možná vzít Calcium dithiaden.

vibe2*

Betadin je jódová tinktura (jódovaný povidon)

drmax.cz/...

drmax.cz/...

Nebo si kupte čajovníkový olej (TeaTree oil) - kromě dezinfekce ty potvory odpuzuje (repelentní účinek):

Čajovníkový olej – použití, účinky a cena. Výborný na akné i mykózy!

123medik.cz/...

123medik.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]