Byla jsem plavat s brýlemi v moři ve velkých vlnách asi 30 metrů od pláže a velká vlna mne je z obličeje strhla.Brýle jsem měla ve vysoké ceně na zakázku dělané tak se nyní snažím je najít podél břehu.Budou na povrchu nebo se potopí ve slané vodě a jaká je šance je najít?
V moři se ztratí vše záhadně lehce,fotila jsem z loďky přítele,jak se potápí v plavkách(ne potápěč v neoprenu) a první fotky jsou s řetízkem a poslední bez řetízku na krku.U břehu velký příboj,stála jsem tam a po vlně mi zmizel řetízek okolo kotníku,takže i další ztráty jsme vyslechli od domorodců,voda bere ...
To s těmi brýlemi se stalo v moři i příbuznému, už se nenašly. Byly vlny cca 40 cm a byl v mělčině 3 metry od břehu, hledali jsme v písku hodinu a nic..
To nejsou šmejdy, dnes se většina skel dioptrických brýlí dělá z plastu. Sklo je děsně těžké, zvlášť při vyšších dioptriích. Dnes nikdo nečeká, že mu brýle vydrží 20 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.