Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
obracím se na Vás s dotazem. Momentálně mám pocit, že můj život nemá smysl. Připadá mi dosti konvenční a nudný. Potřebovala bych v životě změnu. Už kolikrát jsem se o to pokoušela a na chvíli jsem se cítila dobře, ale pořád nevidím smysl života, když nemám partnera, Momentálně si s jedním píšu, ale odepisuje mi minimálně, určitě vím, že má zájem, ale nemá tolik času. Chybí v poslední době fyzický kontakt a děsně mě žije stereotyp, ve kterém žiji. Ráda bych s tím něco udělala, ale mám pocit, že to sama nezvládnu, potřebuji do života dostat asi opět muže, aby můj život měl smysl. Vím, že je to hloupost stavět smysl života v závislosti na partnerství, mám špatně naučený vzorec chování.. Neporadíte mi, jak se s tím sama vypořádat?
Předem děkuji za rady
Dobrý den. Evidentně Vám psaní nestačí, nenaplňuje Vás. Najděte si chlapa s kterým se budete setkávat, randit, mít zážitky. Budete se mít na co těšit, život bude mít hned jiný smysl. Někomu vyhovuje žít třeba bez partnera, sám. Ale to nebude Váš případ. A vůbec to není hloupost. Můžete využít nějaký seznamovací zájezd, akci atd..
Chce to být aktivní a mít svoje zájmy, koníčky. Pak se přidat tam, kde Vás to bude bavit, zajímat a kde se zároveň vyskytují chlapi. Všude jsou nějaké kluby, oddíly, spolky, kroužky, kurzy, sbory a soubory.
Věk jste měla uvést, upřesnit situaci, co jsou ty překážky, i třeba jestli máte zdravotní problémy, které Vás v něčem omezují...To se těžko radí, když skoro nic nevíte.
To už budou ale hodně staré popelnice, ty už jsou hodně zkostnatělé.
Pokud chce chlap, že musí vychovat, tak musí začít s mladou, klidně o 15:20 let mladší
Floku, připomínáte mi stylem reakcí Jitunku. Nejste vy ona? Podobné vyjadřování, podobné postoje...
anebo jen metoda, jak dostat blizsi informaci o věku
Ale Znam jednu, co rodila ve 45, hodne divna, skodi, chlapa ma tak o 15 let starsiho a ani s nim nebydli...
@stir Ono nelze moc dobře posuzovat, kdo koho kam kopnul, zvláště ženy mezi sebou jsou v tomto dosti neupřímné, samozřejmě taková postarší semetrika už dokáže býti dosti nepříjemná, takže je otázkou kdo koho kam kopnul.
Moje zkušenost říká že když nemůže mít, no tak sama sebe přesvědčí že nechce... atp. Mluvim obecně. takže nakonec Incel? jak jsi to myslel s tím umělákem
Chyba je samozřejmě opět ve vašich rodičích, vypořádat se s tím nelze. Budete to tak mít celý život. Spíše by bylo dobré to přijmout. Bohužel, najít odpovídajícího partnera bude těžší. Budete potřebovat takového, který vše vede a diriguje. Problémem je, že pro takového je dívka co jen poslouchá extrémně nudná. Bude mít tendenci vás buď podvádět, nebo opustit. To neznamená, že neexistují výjímky a není možné takového najít. Bude to jen složitější.
id, možná je taková prave proto, protoze nebyla u fetaku ale v decaku.. a nemuzete poprit dokazane..
Id, to je vidět, že o tom nemáte ani páru. Jsou věci, které jsou dokázané a to že nějaká id o tom nic neví na tom nic nezmění. Příště, až se budete vyjadřovat k tématu, doporučuji si o tom něco nastudovat, ať zde opět nematete tazatele svými nesmyslnými bludy. p.s. nevím kde jste přišla na to, že mám nevydařený život. Opět jste jak vidno vůbec nic nepochopila. Můj život je vydařený naopak velmi jen jsem si zachoval možnost vidět věci reálně a se všemi důsledky. Nikoliv si jen něco nalhávat jako to dělá 90% ostatních. Vás jednoduše děsí že říkám věci narovinu a snažíte se hrát na city jako malé dítě. To však platí maximálně tak na okruh vašich přátel, ne na mě
Já jsem 10 let s partnerkou cestoval... trávil volný čas... plánovali výlety... plánovali bydlení... no ted sme se rozešli a kromě toho, že vyrazim někam pěšky na 15km-20km abych nemusel na nic myslet tak taky nevidim žádnou budoucnost...
Vidět smysl života v partnerovi je už z principu špatně. Hledejte spíše moudrost, pravdu, Boha, pomáhejte jiným v jejich těžkostech, studujte přírodu, historii, hudbu, poezii, tvořte. Partner je jen občasný pomocník, nikoli smysl života.
Přiznám se však, že mám z Vašeho dotazu neodbytný dojem podvodu, neupřímnosti, protože ženy, které by "nemohly najít" muže na fyzický kontakt nebo na psaní, snad ani neexistují. Pro většinu z nich je to otázka 24 hodin, pro některé i 24 minut.
JInak, co tu píše troll "klug" ( 04.06.23 15:33 ) je naprostá kokotina, protože většina mužů se CHCE kamarádit ( i s ženou ) a znám několik, kteří si opravdu chtěli "písmenkovat", ale ani po několika měsících hledání ( na internetové seznamce v rubrice dopisování ! ) nenašli ANI JEDNU ženu, který by si chtěla dopisovat... Rozdíl mezi realitou a obecně rozšířenými mýty je obrovský.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.