Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směna velkého množství EUR

Od: hledamkafe odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, potřebuji směnit koruny na 30.000 EUR, kde se v aktuální době dá sehnat nejlepší kurz? Směnárny i banky vám řeknou kurz na takový převod až na vyžádání, proto se ptám zde, zda někdo v blízké minulosti takovou částku nesměňoval. Děkuji za odpovědi.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Každá firma, banka, která nabízí dealing. Vložíte koruny na jejich účet a oni vám na váš účet pošlou EUR.

Počítejte s AML

Přesně tak. 30tis jsou pro ně drobné, mění denně daleko vyšší částky. Já si u cyrrus zafixuju kurz, za jaký chci koupit, prodat a odešlu objednávku. Za chvíli dorazí faktura emailem, pošlu jednu měnu a oni pošlou zpět druhou měnu. Lze samozřejmě nastavit i pokyn, za jaký kurz chci udělat obchod a když se tam požadovaný kurz dostane, nakoupí pro mě.

hodnocení

1x
exchange.cz mi na vyšší částky vždy vyšel nejlépe. Kurz mají přímo na stránkách..

kmet
hodnocení

0x

Měním výhradně na ONO.

racio

Tam mají někdy i 300 EUR pohromadě, a to se vyplatí :)

hodnocení

0x

Ak potrebujete hotovost v takej sume a nestaci vam nejaka online konverzia, tak potom pozor, take transakcie su povinne hlasene a mozu vas ziadat, aby ste vydokladovali povod penazi (nie z trestnej cinnosti).

racio

Kdyby je přinesl do wechselstube v hotovosti, tak si ho určitě proťuknou. Pokud půjde o převod z účtu, tak ten je křišťálově čistý (byl prověřen již dříve).

hodnocení

0x
Cyrrus fx. Pěkně z účtu na účet do hodiny, jakékoli množství. Kurz střed plus 10hal

Ale u Cyrrus člověk platí měsíční poplatky, podle toho jejich ceníku. Takže možná kurz bude výhodnější, ale poplatky za rok to hodí někam úplně jinam...

Neplatis vůbec nic. Já mám u nich jen směnu měn, žádný jiný účet ani obchodní nemám. Vše je zdarma. To jsem si ověřoval předtím i telefonicky.Poslal jsem jim čísla účtů CZK, eur, usd pro ověření,a aby věděli,kam poslat příslušnou měnu. Měnil jsem x krát asi dva měsíce, protože obchodní účet na investice mám u Fio a nic dalšího jsem neplatil. Oni mají více účtů, takže si vybereš od stejné banky, převody v rámci banky jsou také zdarma. Ani teď když měním, nic neplatim, pouze ten spread 10hal od kurzu středu.Naproti tomu, co jsem se díval na tu rajfku, tak tam se za tu směnárnu právě platí měsíčně a další měsíční poplatek chtějí za měnové složky.

re4zon
hodnocení

0x
Exchange.cz a predem si napsat o lepsi kurz. Bezhotovostni prevod vam neudelaji, ale kdyz tam pak dojdete, kurz bude o hodne lepsi nez kdekoliv jinde.

hodnocení

0x

A to potřebujete hotovost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]