Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, můj problém je následující : Jsem prvním rokem na střední škole, od začátku roku se mi líbí jeden kluk ze třídy a postupem času jsem se do něj zamilovala. Když se spolu ve třídě bavíme, přijde mi že se mu líbím a že se mnou flirtuje. Občas si napíšeme na Facebooku a jednou mi napsal, že se mu líbím, ale že se bojí toho, že by nám to spolu nevydrželo, protože jsme ze stejný třídy a vídali bychom se každý den ve škole. Nevím co mám dělat, pořád píše že neví.Prosím poraďte mi, mám ho moc ráda. Děkuji všem, co mi odepíšou a poradí.
Andrea 16
Ahoj,
chození s klukem ze třídy, tedy se spolužákem má své pro a proti. Výhoda je, že se velmi dobře znáte, máte pravděpodobně minimálně jedno společné téma(škola). Nevýhodou je zejména to, že pokud se ve vztahu něco stane, třeba Tě pak spolužák podvede či něco podobného, že ho máš na očích vpodstatě pořád a vzpomínky na to, že Tě zradil jsou stále živé.Další nevýhodou je třeba to, že tím, že se vidíte vlastně denně, si můžete zevšednět. Další výhody a nevýhody nalezneš třeba zde: krasna.nova.cz/... Také byste byli spolužákům stále na očích.
Podle mě by bylo nejlepší s tím klukem pouze kamarádit, a tím se ještě lépe poznat. A chodit s ním teprve tehdy, až už nebudete spolužáci, třeba až po skončení střední školy. To je pak už totiž trošku jiná situace.
doplněno 07.12.12 18:30:omlouvám se za chybný odkaz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.