Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podobný film

Od: nekd odpovědí: 1 změna:

Ahoj, už je to docela dávno co jsem viděla jeden film. Byla to za mě taková klasická romantika. Před nedávnem jsem viděla podobný film a na tenhle jsem si vzpoměla.

Šlo o film: Kouzlo všedních dnů z roku 2005. A ten film co hledám mu byl celkem podobný. V tom filmu šlo o to, že jeden farmář nebo zemědělec si vzal takovou ženu "z města". On již měl dceru a chtěl, aby tahle nová žena, kterou už nevím proč si vzal, byla pro jeho dceru ženským vzorem. Ta žena nejdřív moc nevěděla co a jak na té jejich farmě. Jak u zvířat tak u vaření. Taky si moc nerozuměla s tou dcerou, ta dcera ji moc nepřijmala a dělala ji takové malé nepříjemnosti. Nakonec se ta žena však všechno naučila a dokonce si začala rozumět i s tou dcerou. Neví někdo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nekd
hodnocení

0x

Ahoj, to jsem já. Bohužel mi nejde otázka otevřít. Ale ten film jsem našla. Jmenuje se Láska přichází zvolna a je to film z roku 2003. To jen kdyby se na to někdo chtěl taky podívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]