Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytice pro holku

Od: davo odpovědí: 7 změna:

zdravím, zítra mám sraz s holkou, napadlo mě, že jí cestou nasbírám nějaké kytky (byliny) co rostou na cestách u polí, doufám že se jí to bude líbit, takovou ,,divokou,, kytici, je to dobrý nápad? doufám že jí udělám radost

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

p23®
hodnocení

10x

Určitě ano. Pěkný nápad. Ať se daří.

Zdravím.

hodnocení

7x

Kytice z lučních květů natrhaných cestou za mnou jsem mívala nejraději. :)

minna
hodnocení

3x

Jedině jestli jdeš k ní domů, ale na rande venku pokud by ji měla celý večer "tahat" se to nehodí.

liska5

Tady jde o to, že jí něco vlastnoručního předá. Takovou kytku nemusí nést až domů, tu třeba položej někde u křížku nebo pošlou po vodě ...

okolik

Liško, úplně to vidím... Romantika jak ve filmu.*srdce*

Jo, takhle jsem kdysi nosil celý večer zabalený tulipán. Při loučení se ukázalo, že se nás tulipán kdesi ve městě rozhodl opustit a holce jsem předal před jejím domem prázdný papír. Správný trapas. *smich*

hodnocení

0x

Jooo, tohle zní fajn

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]