Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křik ze spaní

Od: anonymne odpovědí: 6 změna:
Ahoj, křičím ze spaní...občas se vzbudím, nemohu se hnout a křičím, už nevím co mám dělat. Usínám se zapnutým světlem, mám z tmy strach. Léky jsem na spaní jsem zatím nezkoušel. Má někdo podobnou zkušenost? Děje se to od doby co jsem se přestěhoval... žiju asi 30 metrů od hřbitovu, může to být spouštěč?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x

Spouštěčem může hřbitov být. Ne pro duchy, ale proto, že jste si obavu sám, jako vira, nainstaloval do mozku. *hej*Já, za svoji osobu, bych se tomu postavila tak, že bych na hřbitov zašla podívat se na sousedy. Tam bych určitě zjistila, že mám dobré sousedy. Nepouštějí muziku nahlas, neřve jim telka, nechodí domu ožralí, nehádají se, nervou se, nezmarasí chodbu, neštěkají jim psi, nejsou agresivní, nemlátí dvěřma, jejich děti nelítají po plovouičce. Pozdravila je zapálenou svíčkou u centrálního křížku. A slíbila bych jim, že budu dobrý soused.

Babko, origoš *zdravi*

liska5
hodnocení

2x

Tomu se říká noční děsy. Často se projevuje už v dětství a probíhá to, jak píšete. Patří to do kategorie náměsíčnosti, neboť dotyčný v tu chvíli nereaguje. Sdělte to svému lékaři. Není to vzácnost a něco na to bude. Možná Vás pošle do spánkové laboratoře, kde zkontrolují EEG, fáze spánku, v nichž se to děje a jiné hodnoty, a poradí... .Znala jsem jednoho starého politika, který měl tyto problémy, když se dostal do vysoké funkce a měl pocit, že na to nestačí. Už nežije, a ani můj tchán coby primář neurologie a psychiatrie /tehdy to bylo jedno oddělení/, co ho měl na starosti a od kterého to vím... Ten hřbitov k tomu může přispět. Usuzuji z toho, že to citujete, tak tomu přikládáte důležitost. U nás je velký panelák těsně u hřbitova a pochybuji, že většina jeho obyvatel z toho v noci běsní. Tady bude více faktorů. Chemismus Vašeho mozku, stres nebo starosti, Vaše zvýšená vnímavost, Vaše celkové zdraví, měsíční fáze, klimatické změny, počasí i geopatologické zóny. Když se toho sejde víc, tak Vás to takto "probouzí".

sasa*
hodnocení

0x

No to je nějaká a hodně velká blbost ! Kolik ti je? Nepíšeš. Pokud jseš zdravý, je potřeba se přes den unavit prací!

Pokud ne, lékaři se o tebe postarají.

Toto je teda odpověď . Stejná jako například " Máš depresee , běž na pole "
Bravo *alene*
sasa*

Ano,možná blbá, ale pravdivá, vím o čem píšu. Na blbou otázku, taková odpověď... To je jako že 5+5=10

Hm.. Já si myslím, že je to 10 a půl. Co vy na to? Prosím raďte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]