Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jestli jsem připravený na vztah

Od: david* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, nikdy jsem neměl žádný vztah se slečnou, nikdy jsem žádnou nehledal a nechtěl, zkrátka mi vyhovuje singl život. Šli jsme s kámošem na párty a potkal jsem tam super slečnu, nějak si zjistila mé tel.číslo píšeme si, vždy se ozve sama, já se vůbec nemusím snažit, domlouváme si asi rande nevím, fakt nemám žádné zkušenosti, ale já nevím jestli jsem připravený na vztah, párkrát jsem zkoušel oslovit slečny nikdy nic, tak jsem to vzdal a užívám si singl život.S touto dívkou si i rozumím, ale nevím něco ve mě mi říká, že nejsem připravený na vztah. Setkal jste se s tím někdo. Zkrátka se bojím vázat, bojím se neznámého.
Díky za rady

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud pokládáte takovou otázku, tak na vztah připravený nejste. Doporučuji vše zbytečně nezesložiťovat a začít používat selský rozum- jestli víte, co to je. Dnešní mladé generaci je totiž jakákoliv představa, že se dá něco vyřešit jednoduše bez sáhodlouhých řečí, naprosto mimo jejich svět.

p23®
hodnocení

3x

Neřešte to. Nechte tomu volný průběh. Možná, že to není ještě ta pravá. Jednejte tak, jak to sám cítíte. Vázat se hned nemusíte. Zkusit můžete. Každý začátek je těžký.

Zdravím.

hodnocení

2x

Když se nechcete vázat, tak se nevažte, až to přijde, tak se s nějakou slečnou "svážete".

:)

hodnocení

1x

Slecna je aktivna a ma zaujem a ako to uz byva, cim viac ste taky nie celkom jasny smerom k nej, tym viac ju to povzbudzuje k aktivite. Na to dalsie stretnutie urcite chodte, ved to neznamena svadbu a 5 deti, slecna si mozno chce len tak na jar zapichat. Berto to zlahka a nespekulujte nad tym zbytocne, cas ukaze.

hodnocení

1x

Dobrý den. Do ničeho se nenuťte. Ale když nezkusíte, nedozvíte se co Vám vyhovuje více. Je to jen na Vás..

hodnocení

1x

Vykašli se na teoretizování a přiblblé psaní. Povídej si s ní po telefonu. Když bude povídání zajímavé, můžete pokračovat na schůzce. To tě k ničemu nezavazuje. Když nemáš zkušenosti, tak se uč praxí. Samo o sobě to nepříjde. Schopnost společenské konverzace se hodí každému. Ve stojícím autě se také nenaučíš jezdit.

liska5
hodnocení

1x

Nechápu .Přece nemá smysl tohle řešit předem. Vždyť ani nevíš, jestli z toho bude vztah a Ty už se obáváš nějakého soužití. Prostě něco si prožiješ, poznáš hlavně sám sebe. Lidi se scházejí, rozcházejí, protože časem vycítí, že tohle by nefungovalo. Tím se učí chápat mentalitu toho druhého, toleranci, kam až mohou a co je pro ně moc. Učí se spolupráci, kde se pozná, kdo má tendence vést a v jaké oblasti činností. Plno postojů a vlastností si neseme ze své původní rodiny a předchozích vztahů. O sobě máš asi pojem, ale zatím nevíš, jak to má druhá strana. Nelam si hlavu. Když to nevyjde, řekneš sorry, na tohle já nejsem, ale budeš o něco chytřejší. Co Tě nezabije, to Tě posílí...

david*
hodnocení

Děkuji všem, navrhl jsem slečně data kdy bychom se mohli sejít, teď jen záleží na slečně a uvidí se, zkusit se to může.

okla
hodnocení

0x

Ale teraz po nom zenska ide, co sa incelom nestava.

okla

Buď lovkyne panicu anebo zaplacená (Odkud má čísĺo? A kolik ženských bude nahánět zjevného incela?)

david*
hodnocení

Cože já nejsem incel
smode2

To neřešte pane Davide. Okla je místní zoufalá nula, čistý troll, kterého zapomněli zabanovat :)

hodnocení

0x

Poradnou prošlo několi dotazů slečen, které jsou v podobné situaci jako je ta, na kterou se ptáte. Jsou to dívky, které chlapec neodmítnul, jen neprojevil zájem, ale její pozvání jen přijímá. Ona nechápe proč tomu tak je. Vysvětluje si to nerozhodností, ostýchavostí, atd. Když se na vztah necítíte, mlčením nedávejte dívce naději. Poděkujte, pochvalte ji a řekněte, že zůstanete přáteli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]