Nejste přihlášen/a.
Jak tak čtu reakce tazatelky, myslím, že si z nás někdo dělá pustou srandu. Taková semetrika a dva a půl roku vztah? Ten chlap musí být světec trpělivý. Ode mne by letěla do půl roku, i kdyby vypadala jak Bardotka zamlada.
To je presne vas problem zhrnuty v jednej vete "ja chci aby on ..."
Takto to nefunguje, mate jasny dokaz. Este nam napiste, preco ste sa rozisli s otcom vasich deti, nech sa pobavime.
Kluci, přesně... paní je mi trochu líto, měla dobrý úmysl, ale dobro do nikoho násilím nenatlučeš. Měla jem to tak s maminkou. Sama byla za dámu a nechápala, že mám geny po křovákách. Cokoli mi koupila na oblečení (kolem puberty), bylo pro mě nenositelné. Nakonec se mi osud pomstil desítkami let na úřadě, takže lodičky a kostýmky, ale s jakou úlevou jsem to všechno nakopala do kouta, oblíkla si funkční tepláky, triko a botasky a jsem totálně šťastná v lese se psem... Pán to má asi podobně. Na vzdělání nezáleží. Zkusila bych trvat aspoň na tom, aby si ty vlasy myl, ale proč by je neměl mít dlouhé? A svetr bych mu koupila pokud možno úplně stejný, pokud by se mi ten starý už ekloval. Ovšem ani to by nemuselo být průchozí.
Chcete vysvetlenie? Tak nech sa paci :
48 slobodny bezdetny, to vam ako silny varovny signal nestacilo? Porozmyslajte, zavadili by ste o neho vobec pohladom, keby ste boli mladsia a nebola sama s detmi?
To je dospely muz, pomerne stary, ma nejaky svoj "hodnotovy system" a nazory, vy ho nemozete prerabat a prevychovavat, aj ked to myslite dobre. To mate ako s bezdomovcami, radsej budu spat na kartone pod mostom v smradlavom obleceni, nez by sli niekam do ubytovne a do prace, kde su pravidla a predpisy. On ma mozno nejaku poruchu autistickeho spektra a vonkajsie tlaky mu nerobia dobre.
Vo veku okolo 50 su nezadani uz len chlapi ako on a potom na druhej strane udrziavani vysportovani dobre obleceni zvodcovia, ti ale mieria na mladsie rocniky, nez vy s 2 detmi. Vy ste ako osoba, ktora kupi v autobazare hrdzavy srot a skusa samu seba presvedcit, ze to je veteran, len ho treba umyt, nalakovat a vylestit.
Nejsi jeho maminkou. On chtěl milenku a všechno to, co milenky mužům dávají, poskytují. Maminku, která mu kontroluje čisté ponožky, tu opravdu nepotřebuje a nehledá. Jestli to ty takhle máš, pořiď si ještě jedno dítě nebo psa a ne mužského. Omlouvám se za tak razantné upřimnost, ale tohle jinak říci neumím. Všimla sis, jaké ženy muži opouštějí? Hodné, pečovatelské maminy a jdou za usměvavými prdelinkami.
Jinou ženskou za tím nehledejte. Je to tvrdé, ale můžete si za to sama. Příliš moc jste tlačila na pilu a chtěla změnit příliš mnoho věcí hrozně rychle. Vztah je vždy kompromis, kde musí v určitých mezích ustupovat oba. Pokud ustupuje vždy či většinou jen jeden, dříve nebo později to narazí na hranici, kterou nelze překonat.
podle vašeho vlastního popisu musím konstatovat, že přemejšlíte jak úplnej blázen..., resp. úplnej mimoň (asi tak jako kdybyste někdy ve svejch osmnácti odcestovala na Mars, a teď se z něj po pár desítkách let izolace vrátila zpět mezi lidi, poněkud to kontrastuje s výchovou dvou dětí);
myslet si, že bude naprosto OK, když 48 letýmu, jak píšete starýmu mládenci, začnete totálně a velmi aktivně obracet život na ruby (přesně tak to sama podáváte), může fakt jen magor (a ta jeho sestra je dle vašeho líčení taky prapodivnej případ, vy dvě ste se teda sešly... (že ste se zřejmě brzo značně sblížila se sestrou dotyčného, je ostatně taky trochu nestandardní))
... a kupodivu, takhle to fungovat nebude, a 50 letýho chlapa nevydrezírujete tak, aby zcela změnil způsob svýho života (teda aby v 50 radikálně změnil sebe) dle vašich představ, jaký nečekaný překvápko (opravdu, obě dvě uvažujete zcela praštěně, že si eště vzájemně notujete, situaci jenom zhoršuje);
ne, už značně starej člověk, vám fakt nebude vděčnej, když mu ve jménu jeho dobra začnete soustavně předělávat život
(mimochodem, vy ste schopná a ochotná si značně předělat celej svuj nynější život? - budete dělat něco, co jste dosud nedělala? (co já vim - třeba chodit na koncerty vážný hudby, opery, na výstavy (abyste byla kultivovanější)), a naopak nebudete dělat, co ste zatim dělala? (třeba omezíte nakupování zbytečnejch krámů, protože to je pokleslej konzumerizmus, přestanete číst kravský bulvární noviny nebo plytký časopisy, přestanete poslouchat blbý rozhlasový stanice a sledovat připitomnělý pořady v televizi (nebo radši televizi vůbec zrušíte, protože tu sledujou hluponi, a normální člověk si vybírá věci ke sledování z netu)), začnete chodit na dlouhý pochody (přestože doteď vás to vůbec nebavilo) / začnete zuřivě jezdit po ČR autem nebo hromadnou dopravou, abyste toho hodně poznala (přestože doteď vás to vůbec nebavilo), pořídíte si chatičku a budete veškerej svuj volnej čas věnovat jejímu udržování a vylepšování a neustálýmu rejpání se v zemi kolem chatky (přestože doteď ste nic takovýho nedělala a nikdy nechtěla dělat) - anebo naopak, pokud ste něco z toho dosud dělala, teď toho necháte ve jménu něčeho smysluplnějšího..., do svýho bytu si klidně necháte nastěhovat kupu pro vás nesmyslnejch krámů, začnete jinak vařit / případně přestanete vařit, protože je to blbost, chodí se do hospod / nebo přestanete chodit do hospod, protože je to kravina, a má se vařit doma, začnete / přestanete se líčit, protože doteď ste vypadala směšně, změníte šatník, protože váš dosavaní je lacině vulgární? atd. atd. - kolik z toho byste byla ochotná zkousnout, resp. eště bejt vděčná za to, jak nějakej spasitel konečně dává novou kvalitu vašemu doposud nicotnýmu podělanýmu životu?)
Nevěřte, ale skutečně jim to vyhovuje. A jak jim do toho nějaká semetrika začne rýpat, začnou být nepříjemní, nerudní a brzy ji zavrhnou.
A tobě nevadí pořád někoho komandovat a řídit mu život? To musí být všechno podle tebe? To sis nevšimla hned při seznámení, jak to má?
Přizpůsobovat se musí oba a ne jenom chlap.
V březnu jsem to taky ukončil po roce, jak se přestalo po létě dělat u ní na chatě, tak to začalo, denně hledala důvod mi něco vyčíst, to, co jí včera nevadilo a třeba i použité výrazy, které používala taky, tak druhý den už to najednou bylo u ode mě špatný.
Došlo to až tak daleko, že když jsem za ní přijel, tak jsem radši byl zticha, aby zase nebylo něco špatně, ale nakonec si stejně něco našla.
Skoro mi připadá, že jseš to ty, ale nás neseznámila kamarádka.
Tak se nastěhuj ke mně.Je mi 52,vdovec s kocourem,budeš mít svůj pokoj,starat se můžeš o co chceš.Mluvit taky,protože si to udělám po svém.Stačí když uklidíš a možná někdy navaříš a vypereš.Děcka mi domů ale netahej.Jinak jsem čistotný a přítulný.
Včera jsi mu napsala aby se ti omluvil - proč mu to neřekneš přímo do očí?
Že opravdu odejdeš - takže máš kam jít a na ulici nebudeš...
Nedělej nátlak na chlapa a nepiš dopisy.Stejně si to udělá po svém.Znám to z vlastní zkušenosti.Když manželka něco chtěla tak jsem to just neudělal hned na rozkaz ale až potom někdy.
Ten váš přítel je takový ten typ - věčný chlapec. Je až k podivu, že s vámi tak dlouho vydržel. Nechte to být, nemá to cenu.
Píšete o jeho sestře, co ona na to či ono...Jenomže její život to není a netýká se jí to. Vy to ze své strany vnímáte jinak než on. Vy si myslíte, že jste o něho pečovala a on by Vám měl být vděčný a měl si toho vážit. Jenomže jemu to zřejmě začalo vadit a být na obtíž. Je možné, že mu více vyhovují jeho zajeté koleje singl života, je i možné, že se objevila jiná žena. Ale s tím nic nenaděláte, ať je to jakkoliv. Respektujte to, že se s Vámi rozešel a žijte si svůj život. On ať si žije také ten svůj. Není malé dítě, nepředěláte ho a jeho představy o životě jsou evidentně jiné než ty Vaše..
On Vám řekl co mu na Vás vadí a proč se s Vámi rozešel. Dál asi komunikovat nechce. Tak ho nechte žít a investujte čas atd. do jiných věcí. On o to evidentně nestojí a je jedno, co si o tom myslí jeho sestra a Vy. Bylo to Vaše svobodné rozhodnutí mít vztah s takovým mužem a jeho rozhodnutí bylo, vztah s Vámi ukončit. Tak to prostě je!
@milena tak to už je nepřítel?
Přítel bude asi zastydlý introvert, nespadnul na kostrč ve 13 letech?
Kdyby to byl chlap, tak tě prostě pošle do prdele rovnou a nebude skákat jak ty pískáš. Tím, že dělal všechno cos mu řekla, poslušně jak pejsek, tak to v sobě naakumuloval a pak to bouchlo.
Tím, že chodí jak Santusáka a poslouchá metal, tak to bude asi nějaká póza, chlapského na něm patrně nebude vůbec nic. Tebe na něm akorát baví, že ho můžeš dirigovat, ale to teď skončilo )
Rozvedená čtyřicítka s dvěma dětma. Nic proti čtyřicítkám. Ale nesmí to bejt zoufalky jako ty. Nomálního chlapa neseženeš, tak si musíš vystačit s tím,, co je volné a co nikdo nechce. To se pochopit dá. Ale musíš tedy dělat kompromisy. A ne tenhle brutus. Se divím, že tě ještě nevzal rýčem a někde nezahrabal. Co bejvalej, taky jsi ho měla za děcko?
Nebuďte smutná. Každý rozchod bolí. O to více, když Vám řekne, že Vás nenávidí. Snažila jste se a pán asi o to nestojí. Možná, že si uvědomí Vaši ztrátu a ozve se. Neřešte to. Žijte si svůj život a buďte hlavně v pohodě. Vše přebolí.
Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.