Vyděláváte někdo přes internet? Jaké máte zkušenosti?
Od:obycejnychlapodpovědí:19změna:
Hezký podvečer všem ☺ Rád bych si našel přivýdělek přes internet,ovšem ne jen tak ledajaký. Prověřený přivýdělek třeba k práci nebo ve volném čase. Uvažuji o tom, že bych např. psal recenze nebo něco na tento způsob ale nemám tu zkušenost. Je mezi Vámi někdo, kdo si tento přivydělává a má zkušenosti,se kterými by se rád podělil? Za každou děkuji předem.
Ze všech mých zkušenosti (vyplňování dotazníků/formulářů, psaní recenzí) jsem dostal asi na 7 rohlíku. Za 3 hodiny práce. To je lepší si najít nějakou brigádu ve Vašem okolí.
Pravda, tuhle brecela ze nektery mesice kdyz pracovala jenom 2 dny v mesici ji prislo "jenom” 800.000 Kc za ten mesic Takze to neni jakoze u pasu kazdej mesic stejna vyplatnice chapes..
Je docela znama a chodila s Opatem.
Chapu, ze nekdo starsi na duchodovym systemu tohle nepochopi )
ps: jsou holky, co maji to samy, 3 mega, ale v dolarech, takze asi tak. Ale to uz je jina liga a ne v cesku. Ty uz zamestnavaji jinej team.
Nereálné, jedině že by se dala na cestu šmejdů. Co nabízí důchodcům různé nabídky. A pak jen potřebuje číslo kreditní karty. Jinak 3Mega měsíčně nelze vydělat. Pokud teda netěží na letištích BTC nebo nevykrada banky. Vydělat si může snad jen na OF nebo na podobných platformách tolik peněz, ale i tak nereálné..
ajwn
Nerikej nejde, rikej ze neumis, vyse uvedena cisla jsou oficialni Tenhle tyden byla u standy, asi 2,5 hodiny, muzes si to koupit. Ona si totiz povida s podobnyma zoufalcema co tady vypisujou, oni jinza to sponzorujou. A i Leos ma za 2 kliky tvuj rocni prijem: “Za 400 tisíc korun si u mě můžete objednat kampaň na Instagramu, která obsahuje dvě stories, dvě sady videí a dva příspěvky na feed” To muze delat taky doma za par minut Dnesni doba ma skvele moznosti privydelku )
Za online přivýdělky si vyděláte max. na slanou vodu, možná ani to ne. Max. mrkněte, jestli byste nenašel práci na půl úvazku s home office, ale asi moc šancí nebude. Ani nepíšete co umíte...
alwn pravděpodobně naráží na weby typu onlyfans - to by koneckonců doma šlo, ale to asi nehledáte
Třeba jako betareader/redaktor v angličtině. Za kontrolu a opravy jedné povídky situované v Čechách jsem dostal 40 USD. Outsourcoval to zřejmě redaktor z nakladatelství, který neměl ponětí o českých reáliích. Jednorázovka.
albert*
To jsem dělal pro jednoho anglicky píšícího spisovatele. Odměna byla, že jsem si mohl přečíst zajímavé knihy. Sice žádná peníze, ale vzhledem k tomu kolik stojí běžné knihy, tak jsem alespoň něco ušetřil.
Dropshipping...dělám to nějakou dobu, můžeš si z toho udělat vlastní práci. Zkrátka vytvoříš si e-shop a na ten umisťuješ produkty z Aliexpressu, zákazník ti pošlu objednávku a peníze, z těch peněz koupíš produkt a rovnou ho odesíláš zákazníkovi, nepotřebuješ žádný sklad, ani nic takového
Takové mám opravdu rád. Podělají se mi zimní boty, tak je objednám u eshopu který tvrdí že je má na skladě, ten to objedná v Číně a na jaře dostanu boty (skutečná situace od takového podvodníka)
Nevydelavam. Ale zebracim formou online vyplnovani dotazniku. Jedu na asi 10 portalech. Vsechny vyplaty na vedlejsi ucet a jednou za rok to vse prevadim na sporici ucet. Jak kdy, kazdy rok jiny. Ale cca 7-10.000rocne to da. Zenska to tak dela taky. Cas tim straveny je ale naprosto strasny. Hnus
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.