Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyděláváte někdo přes internet? Jaké máte zkušenosti?

Od: obycejnychlap odpovědí: 19 změna:
Hezký podvečer všem ☺
Rád bych si našel přivýdělek přes internet,ovšem ne jen tak ledajaký. Prověřený přivýdělek třeba k práci nebo ve volném čase.
Uvažuji o tom, že bych např. psal recenze nebo něco na tento způsob ale nemám tu zkušenost.
Je mezi Vámi někdo, kdo si tento přivydělává a má zkušenosti,se kterými by se rád podělil?
Za každou děkuji předem.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ze všech mých zkušenosti (vyplňování dotazníků/formulářů, psaní recenzí) jsem dostal asi na 7 rohlíku. Za 3 hodiny práce. To je lepší si najít nějakou brigádu ve Vašem okolí.

id
hodnocení

0x
Takto vydělávat by chtěl z domova každý. Mohu se zeptat? Jste invalidní a nestačí vám důchod? Jiný důvod mě nenapadá.

ajwn
hodnocení

0x

Jedna holka z ceska takhle vydelava pres ynternet asi 3.000.000 Kc mesicne.

To určitě.

ajwn

Vsadime se? A myslim ze ji je 24 let.

Pravda, tuhle brecela ze nektery mesice kdyz pracovala jenom 2 dny v mesici ji prislo "jenom” 800.000 Kc za ten mesic :) Takze to neni jakoze u pasu kazdej mesic stejna vyplatnice chapes..

Je docela znama a chodila s Opatem.

Chapu, ze nekdo starsi na duchodovym systemu tohle nepochopi :))

ps: jsou holky, co maji to samy, 3 mega, ale v dolarech, takze asi tak. Ale to uz je jina liga a ne v cesku. Ty uz zamestnavaji jinej team.

Nereálné, jedině že by se dala na cestu šmejdů. Co nabízí důchodcům různé nabídky. A pak jen potřebuje číslo kreditní karty. Jinak 3Mega měsíčně nelze vydělat. Pokud teda netěží na letištích BTC *smich* nebo nevykrada banky. Vydělat si může snad jen na OF nebo na podobných platformách tolik peněz, ale i tak nereálné..
ajwn
Nerikej nejde, rikej ze neumis, vyse uvedena cisla jsou oficialni :) Tenhle tyden byla u standy, asi 2,5 hodiny, muzes si to koupit. Ona si totiz povida s podobnyma zoufalcema co tady vypisujou, oni jinza to sponzorujou.
A i Leos ma za 2 kliky tvuj rocni prijem:
“Za 400 tisíc korun si u mě můžete objednat kampaň na Instagramu, která obsahuje dvě stories, dvě sady videí a dva příspěvky na feed”
To muze delat taky doma za par minut :)
Dnesni doba ma skvele moznosti privydelku :))

Myslím, že tazatel neměl na mysli OnlyFans... *smich*

No, přes ynternet by to možná šlo. Problém je v tom, že nic takového neexistuje. *smich*

galen
Ty jsi tak strašně naivní...:-D

galifo
hodnocení

0x

Za online přivýdělky si vyděláte max. na slanou vodu, možná ani to ne. Max. mrkněte, jestli byste nenašel práci na půl úvazku s home office, ale asi moc šancí nebude. Ani nepíšete co umíte...

alwn pravděpodobně naráží na weby typu onlyfans - to by koneckonců doma šlo, ale to asi nehledáte :)

hodnocení

0x
Funguje to asi takto. Za 100kč poslané v obálce vám poradím, jak si vydělat.
okla

To frčelo v Antoníček v r.1990 :)

Tak dnes lze zaplatit pravda převodem :)

edd
hodnocení

0x

Třeba jako betareader/redaktor v angličtině. Za kontrolu a opravy jedné povídky situované v Čechách jsem dostal 40 USD. Outsourcoval to zřejmě redaktor z nakladatelství, který neměl ponětí o českých reáliích. Jednorázovka.

albert*

To jsem dělal pro jednoho anglicky píšícího spisovatele. Odměna byla, že jsem si mohl přečíst zajímavé knihy. Sice žádná peníze, ale vzhledem k tomu kolik stojí běžné knihy, tak jsem alespoň něco ušetřil.

sonda
hodnocení

0x
Dropshipping...dělám to nějakou dobu, můžeš si z toho udělat vlastní práci. Zkrátka vytvoříš si e-shop a na ten umisťuješ produkty z Aliexpressu, zákazník ti pošlu objednávku a peníze, z těch peněz koupíš produkt a rovnou ho odesíláš zákazníkovi, nepotřebuješ žádný sklad, ani nic takového

Takové mám opravdu rád. Podělají se mi zimní boty, tak je objednám u eshopu který tvrdí že je má na skladě, ten to objedná v Číně a na jaře dostanu boty (skutečná situace od takového podvodníka)

hdgdfg
hodnocení

0x
Nevydelavam. Ale zebracim formou online vyplnovani dotazniku. Jedu na asi 10 portalech. Vsechny vyplaty na vedlejsi ucet a jednou za rok to vse prevadim na sporici ucet. Jak kdy, kazdy rok jiny. Ale cca 7-10.000rocne to da. Zenska to tak dela taky. Cas tim straveny je ale naprosto strasny. Hnus

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]