Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Byl jsem u doktorky neurologii napsát další tablety Kepra které beru již delší dobu měl jsem dříve epileptický záchvat. Vzpoměl jsem ji že mám již delší dobu problémy se spánkem které se postupně zhoršuji usínání buzení v noci atd. Napsala mi na recept tablety Zolpinox že si mám vzít 1hod před spaním polovinu tablety. Taky mi řekla že jsou tablety návykové atd. Jinak zdravotní stav mám celkem dobrý tlak odběry krve ekg. Je mi 68 let. Taky jsem zjistil že existuje spánková laboratoř kde pacient přespí jednu noc a zjistí problémy se spánkem atd. První tabletu Zolpinox budu brát dnes před spaním. Chci ze zeptat jaké máte zkušenosti s tabletami na předpis? Taky existují volně prodejné tablety které obsahují melatonin. Jak je to spánkovou laboratoří když zjistí problémy se spánkem taky se předepíší tablety atd. Děkuji.
Na každého tablety ať volně prodejné, nebo na předpis mohou fungovat rozdílně! To by je nedělali v takových druzích.
Jestli si ale myslíte,že vám pomohou jako doplněk stravy s melotoninem, tak je musíte vyzkoušet vy. Na tomto triku
fungují i Šmejdi, kteří se všude nacpou- do reklam apod. Naše zázračné pilulky (je to jako s hubnutím). No a když to vyzkouší pár desítek tisíc lidí, už maj prachy na další reklamy...
Pokud vám napsala dr. léky, ano bývají návykové (barbituráty ) stejně neléčí, ale utlumí vás a můžete hezky hajat..
Upozornění lékaře na závislost je nutná. POkud si vemeš tu půlku 1x za x dní, tak ta závislist nebude asi hrozná, ne-li vůbec žádná. Vím očem mluvím, je mi 70 a občas 1x 14dní-3 neděle si zobnu celou tabletu, skutečně , když nemůžu usnout. Zabírá parádně, ale nezneužívám. Jsou lidé, kteří zobou každý den před spaním, ale pokud jste jinak zdráv,
zkuste meletonin, bazalku apod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.