Dobrý den chtěl bych se zeptat jak probíhá příjem na psychiatrii po nepodařeném pokusu o sebevraždu. Můj kamarád mi tvrdí že jeho sestra chtěla skočit z nějakého mostu. Během ale toho co stála na tom mostě si to rozmyslela. Šla domů a rodičům řekla o tom svém pokusu o sebevraždu. Vzali jí do Bohnic a tam si jí nechali. Zdá se mi ale trochu divný že by jí přijali na psychiatrii jenom kvůli tomu že třeba půl hodiny stála na mostě a rozmyslela si to. Jeho ségra ani nikdy nechodila k psychologovi ani psychiatrovi. Opravdu jí mohli přijmout kvůli tomu že stála na mostě a chtěla skočit a nebo si můj kamarád vymýšlí?
Stání na mostě s úmyslem skočit a následné rozmyšlení se může hodnotit jako projev vysokého rizika sebevraždy. Proto lékaři obvykle berou takové situace vážně a rozhodují o hospitalizaci pacienta na základě celkového hodnocení a bezpečnostních kritérií. Lékaři zvažují různé faktory, jako je závažnost sebevražedných myšlenek, dostupnost podpory, přítomnost psychických poruch a další aspekty, které mohou ovlivnit rozhodnutí o hospitalizaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.