Ahoj jak uz otazka napovida.. jak poznate ze dotycny skutecne miluje a jen si na lasku nehraje? Otazka spise pro pany.. protoze jak poznat ze miluje chlap toho je plny internet.. zajima me jak poznat ze me zema skutecne Miluje a nehraje si se mnou? Delala nejake veci ktery bych rekl ze clovek co miluje jedela a pak naopak veci ktere bych rekl ze dela clovek co miluje.. nevim no
Jsem vdaná skoro 50 let. Můj muž mně řekl že mě miluje nebo má rád za tu dobu celkem asi 10x-víckrát ne. Za celé manželství mi nekoupil kytku ani dárek mimo vánoc a narozenin. A to byla jen čokoláda nebo malá blbůstka.Zlobila jsem se-styděl se s nimi chodit. Když jsem mu vyčítala že by mě měl říkal častěji že mě má rád tak mi vždy řekl: láska se něměří počtem slov o ní-ta se dokazuje skutky. Dnes jsme v důchodu a musím uznat že měl pravdu. Výplatu mi dával do koruny celé manželství,NIKDY na mě nezvedl hlas,NIKdy mě neuhodil,hospodu ani nevěděl kde je. Držel se doma a makal okolo baráku a když sem ho svými řečmi prudila(dnes vím že často zbytečně) tak "měl vždy práci v garáži". Když jsem byla unavená či nemocná, tak mi dal na gauč velký polštář a řekl abych ležela že si namázne chleby. Dnes je to těžce nemocný pán, který má těžce poškozený mozek po mrtvičce a jen leží,kouká a já vím, že dokud budu moct tak mu tu jeho lásku budu splácet mojí péčí o něj. Proto píšu pisateli. Lásku poznáte pouze činy,nikdy ne slovy. Přeji aby jste našel takovou hodnou ženu, jako já měla muže.
Pochybuji ze najdu ale moc vam dekuji za odpoved. Je to smutne ale hezke a hlavne od vas. Rad bych nasel to samw. Zestarnout spolu. Nekoho na koho je spoleh. Ale dnesni doba je trochu jina bych rekl.. jedine co je mi podivne. Jak vas mohl rozmazlovat darecky kdyz vam odevzdaval celou vyplatu.Samozdrejme ze holky uz nerozmazluju a dokazuji jim ze Miluji podobne. Činy dělají hodně no. Jenže některe ženy hlavne ta posledni maji vše na pul a ja tapu.. nekdy tak nekdy tak..
Neříkám že miluji, ale chválím ho, myslím na něj a pečuju. Kdybych nemilovala, nestojím v 10 večer u plotny, aby měl na zítra kvalitní domácí jídlo, ale odbydu ho párkem.
Já si myslím, ale jen myslím, netvrdím s naprostou jistotou, že ten, kdo miluje, svou lásku nějakým způsobem projevuje. Teď záleží, jestli se snaží vnímat, zda je to tomu druhému příjemné. Snaží se o to, aby ho/ji učinil šťastným. Jeho/ji. Ne sebe. Je potřeba začátek vztahu nebrat příliš vážně, nekupovat kvasnice na svatební koláčky. Brát vztah jako něco nového, příjemného, poznávání, kapku flirt. A čas ukáže.
neznamy
Dekuji s tim souhlasim.. jenze tentokrat je to tak na pul.. u vseho..
normální chlap to pozná, ti ostatní musí psát do poraden
neznamy
Tyyyy jo ted si mi to teda nandal vidis poznam par takovych normalnich chlapu.. co se na ne zenuska smeje atd a mysli si jak to poznaji ale jejich zena se vozi na jinym.. treba si jeden z nich mimo to dneska rano jsi se vzbudil do tohodle zleho sveta.. mohl jsi se rozhodnout. Bud se zachovat jako blbec takovym komentarem.. a nebo udelat svet lepsi a poradit normalni odpovedi..nejde jen o me ale treba tahle soskuze pomuze i nekomu jinemu aby nas zens co si hraji ja lasku nevxuzivali.. skoda ze jsi nedrzel basu s mama s chlapama.. polepsi se a zamysli se nad sebou
Maj to tak geneticky. Nedívej se na ženu, jestli tě miluje - dívej se na ostatní, jsi-li uznáván. Ženský se budou lísat samy.
neznamy
To je mi ale blbost.. dovolim si nesouhlasit. Mozna ze je takovy muz pro zenu atraktivni. Protoze je zaslepena.. vidi jen to dobre.. uz nevidi ze s vudcem nebude sranda protoze ma plnou hlavu starosti. Znam nekolik takovych vudcu a jejich zena se vozi na nekom jinem.. nehlede na to ze zena muze byt daleko stastnejsi s frantou od krav protoze je s nim sranda a i tak dokaze zabezpecit rodinu. A to posledni uprimne takovou zenskou bych jikdy nechtel co ke chce jen z duvodu ze jsem vudce.. presne takovym se chci vyhnout. Normalno zenska podle me miluje druheho pro to jaky je a ne čím je.. nebo co má..
Je ti 15 let? Anebo jak dlouho podle tebe trva ten stav zamilovanosti?
Si myslis ze te zenska bude milovat dosmrti? Asi hledas oddaneho pejska? anebo hledas nejakou blbou kterou zavres do komurky hlavne aby nepoznala svet, protoze pak by zjistila ze na tobe nic neni a jsi prumer a ona uleti? Figl je v tom tvarit se, ze ti je uplne jedno, jestli uleti... Nejvic takovou zenskou odpudis tim, ze za ni budes dolejzat a stale ji vyznavat lasku Ale to uz jsi hadam zjistil, pokud ti neni 15. Ze prileze prave kdyz ji das najevo at si jde... samozřejmě ne v případě, že děláš někde u pásu a vyděláváš pětadvacet hrubyho. to jsi si nikdy nevšim, jak si ty ženský dělají výběrový řízení Anebo jinak, proc si myslis ze leti na badboye? AHA! právě protože jsou jim u zadele.
neznamy
Neni mi 15 ale 31 a zazil jsem fakt dost za ty roky.. dokonce jsem byl vzdy napred pred vrstevnikama je videt ze jsi necetl vse hlavne napriklad to dole kde jsem se rozepsal. Jinak by jsi zjistil ze nejsem ten tip co si zavira princeznu do veze. Prave ze jsem chtel aby moje parnerka byla stastna. Urcite nejsem zarlivy. je mi jasny ze zamilovanost prejde.. zamilovanost cca 1-3roky max.. pak to prejde v lasku a porozumeni.. nerikam ze do smrti ale je dost lidi co maji dlouhodobejsi stav.. resim tohle z duvodu ze jechci dopadnout jak vetsina vidat svoje deti obcas a platit alimenty.. hlavne nejde ani tak o lasku ale o to momentalne jak poznat zenskou pretvarku prave ze hledam inteligentni.. klidne nehezkou holku z vesny.. ktera se nezajima jen o to jak vypada.. nebo ze me nebude tahat penize.. no podle predeslych vztahu si roufam rict ze na me neco bude. Kdyz se mnou vydrzeli tak dlouho jen ne tak dlouho jak bych chtel. S figlem souhlasim tak na pul.. taky to nezabira vzdycky.. nekdy si to vylozi ze na ne kasles.. ale urcite nedolejzaˇ furt vyznavat lasku.. s vyznavanim setrim jako s safranem.ba naopak 2 jsem dopral jineho.. takze asi tak.. ano zjistil a mas pravdu poslednim dvoum jsem saval znacne najevo ze spolu nemusime byt.. no vydelavam kolem 40 cisteho plus podnikam.. rekl bych ze to ujde a ze nejaky majetek uz mam. Stejne bych nechtel zenskou co me pro penize asi naivne verim ze jeste existuje nejaka ktera takova neni.. presto ze nejsem milionar jsem nektere i rozmazloval dareckama,prekvapkama atd.. jako ano maji to jesnodussi ale maji pretvarku.. a to ja nechci.. metodu bad boy jsem zkusil taky a neplati to u vsech. zrovna ta posledni se takovym vyhybala a presto ze oni melo zajem plno opravdu plno chlapu vybrala si me protoze jsem se zajimal a byl jiny a tyhle tvy bad boyove ostrouhali a to doslova a nechapali kde je figl ze jsem ji dostal. Kazdopadne opak j taky spatne kdyz za ni nejaky tunta leze vse zaplati neudtale ji pise nebo s necim otravuje a neda ji prostor a udela vse co rekne jak pejsek.. to je taky spatne. Ja bych rekl ze jsem nekde mezi.. dostatecne se zajimam ale nevnucuju se nejsem otravny a nechavam vzdy snazeni i na fruhe strane.. do vztahu musi investovat oba myslim..
Má o Tebe starost, stýská se jí, když jsi pryč, pomůže Ti na úkor svého času. Vybavila se mi píseň: Až na vrcholky hor, jsme vyšli ty a já..., jak zpívá Věra Martinová
Nevím, jestli to není od Plzáka - musí současně platit pravidlo tří S: starost, stesk a soucit. Pokud mám s něčími problémy soucit, stýská se mi po něm, když není se mnou, a mám starosti, jestli je v pořádku, je to láska.
S sousedkou nebo s kolegou mohu mít soucit a mohu o ni/o něj mít starost, ale když odjede na dva měsíce k dceři do Anglie, nestýská se mi.
Vsem vam dekuji za odpovedi. Vite situace je hodne slozita. Kolikrat ta zena rika jak moc miluje jak se styska.. je pozorna.. ale stejne sedi na ocasu sousedovi.. (Neni muj pripad) . Mel jsem hodne vztahu.. kratke.. dlouhe.. byl hodny.. mel co nabidnout.. s vyhodam i bez nich.. byl frajirek.. vedouci tip jak popisuje diskutujici vyše.. dokonce se postaral a vychoval cizi dite a stejne ty zensky utekli za cislem 3. Z obrazku nize. Presne takhle jsem to videl kategorizovany nekde na internetu.. a schoduje se na tom dost lidi a i ja za zivot co vidim vztahy ostatnich tak mi prijde ze to tak je. Nejak se s tim nehodlam smirit. Nebo spise uz jsem ve veku kdybych rad dite a to je duvid proc pisu sem a ptam se na tohle.. je mi jasny ze clovek nikdy nemuze vedet nic na 100% ale uz nemam cas a ani nechci plytvat cas.. nebo delat dulezite zivotni rozhodnuti pro nekoho kdo za to nestoji.. rad bych to neco odhalil vcas.. a celkove pojdme premyslet.. vim ze jinak jsem premyslel pred 10rokama.. a je mi jasny ze lidi o 10let vekove predemnou budou mit taky jine myslenkove pochody.. vzdycky jsem si naivne myslel.. z filmu a celkove se rika jak zeny hledaji lasku atd a jaci jsou chlapi kurevnici atd.. bohuzel za svuj zivot se setkavam pouze a jen s opakem to vzdycky kdyz vyprcha chemie.. utecou za cislem 3.? Jaky je ten tajny recept tech dlouholetych vztahu? Chtel bych konecne poznat nejakou na kterou je spoleh ktera nelze nic vic.. klidne i oba blbnout ale zachovat rodinu q bxt tu pro sebe i ve stari.. jedne jsem po 7mi letech svolil milence.. nechtela a najednou mi za nim utekla.. rikal jsem si ze to tak asi melo byt.. ze me nemiluje.. pak jeste jedne po 2letech byla to jeji touha mit sex se 2muzi.. splnil jsem ji to.. a vysledek? Nemiluje ho a ba naopak jsem v jejich ocich stoupl jako poradny samec protoze ten druhy byl uplne marny.. trochu me mrzi ze si to neuzila ale na druhou stranku jsem u ni stoupl a uz ji to ani nelaka.. ja vim ted me za to ukamenujete ze co jsem cekal ze je to nevhodne atd atd.. ale pro me je lepsi vedet nez nevedet nez aby si to splnila s nekym za zadama mojema.. pisu to sem abych dodal co jsem vse jiz zkusil.. a jasne clovek ktery miluje nebude mit chut na nikoho jineho takze u nich je jasne ze asi nemilovali kdyz je tohle lakalo..myslel jsem si ze si zkusim tedy najit starsi ode me ze budou vyradeny.. a ejhle vetsinou dohani co zmeskali v mladi.. myslim ze ji bylo kolem 40 me pres 20.. vse bylo super i v posteli i rande.. do te doby nez ji volal a schanel se po ni manzel :/ opravdu se ztotoznuji s obrazkem a diskutujcim nize na obrazku.. ja jsem takova lepsi 2.
neznamy
Pracuju na tom abych byl financme nezavisly.. podnikam a chodim na HPP u toho makam na sobe.. nepiju, uz nekourim, zadne drogy, spolehlivy, o deti se umim postarat a zabavit je.. nejsem vlezly nebo otravny.. dokazu byt sam se sebou :D pry je se mnou sranda a zabava.. ale za usmevem se skryva mnoho bolesti smutek.. jasne mam i spatne vlastnosti nikdo neni dokonaly.. chrapu.. nekdy jsem nerozhodny.. a umim se urazit kdyz nevidim kompromis ani.. ale i tak nechapu cim to je.. motaji se kolem me zensky co by me chteli jen vyuzivat.. co si na lasku jen hraji.. a me dochazi cas a trpelivost s takovymi zenami.. uz bych se fakt chtel usadit a vedet ze mam doma zenskou na kterou se mohu spolehnou.. proto se ptam jak to poznat.. kazdy si mysli naivne ze to pozna ale nektere jsou fakt dobre herecky.. nerikam chlapi taky jasne.. nic proti vsem zenam. Otázka jak to poznat co s tim? Trapi me to.. kdyz uz se vztah povede a vyprcha zamilovanost utece mi o kdyz se nikdy neprestavam snazit.. rekl bych ze se chovam furt tak jako na zacatku.. rande flirt humor + vzdycky se snazim nejak posunout ten vztah tj neni na mrtvem bode a stejne.. rad bych aby to ze zamilovanosti nekdy preslo v lasku a ja mel s kym zestarnout.. to je muj sen :D) takze proto se tu ptam jak to poznat? Jeste tu nekdo neuvedl malickosti co pro nas dela tem druhy to mi prijde taly dulezite.. asi mam fakt jen smulu.. nebo si rikam je to tak vsude? Vidim kolikrat stastny par napriklad hned vedle sousedy na venek vypadaji stastne kazdy jim zavidi ale doma se osklive hadaji.. jak tohle resit? Upozornuji ze co se tyce sexu mam nadprumernou vybavu a pry to s nim umim.. kazda z byvalek se i ozvala ze by si dala.. tak si rikam dukaz ze nejsem marny? Furt neco vymyslim.. prekvapka zmeny.. neni to stereotip..napeti.. ale o kdyz ze sebe vydam maximum po vsech strankach neco se nekde po…. Takze k veci posledni dobou je kolem me okruh holek co delaji to a tvrdi to.. ale neverim jim to nejak.. protoze delaji nebo nedelaji veci ktere clovek dela nebo nedela kdyz miluje.. urcite je dobre sledovat chovani.. nikdy pro me neni podstatny co clovek rika nebo pise ale co dela a jak se chova to ukaze daleko vic.. trosku jsem se rozepsal a omlouvam se za chyby nemam cas opravivat mam jen kratkou pauzu v praci a program nabity.. vsem diky at napisete cokoliv
Ty si udelej cas na tohle - ma to i dost procent, pak pochopis jak (nektere) zenske funguji. csfd.cz/... (82%, 2016)
hlavne ten jeden typek jak tam na prednaskach vysvetloval ten pripad jak zenska vydirala chlapa ze ho svedla a ... a pak se nasla jina ktera udelala to same jemu - na zaklade jeho prednasek a on 14 let se soudil a vzdal to, konstatoval ze na tohle by vetsina ani nemela dost penez jako on do toho dal a s deckem se uz nevidel. Decko skoncilo nejspis jako obtloustly looser, podle rodiny matky...
Soud mu mimo jine zakazal i vazit dite na vaze Jo a ve Francii je trestne pry udelat DNA testy decku bez souhlasu matky )
###Zenske v urcitem veku zacnou hledat darce spermatu a alimentu, bacha na to.
Ty rodinne tipy ty jsou uz rozebrane a pro tebe neatraktivni, ty si vybiras vzhledem to je ten problem.
neznamy
Dobre diky za postreh.. drive jsem vybiral podle vzhledu ted uz ne.. o tak byli jedinci co ji balili ale vztah vyjmecne skoncil na jeji jine spatne vlastnosti.. nechci uvadet.. ale nic s jinyma.. kazdopadne posledni jsem ulovil zrovna na seznamce kde si prvne anonymne posete a az nasledne vymenite foto a kupodivu byla/je hezka a sedli jsme si.. takze podle vzhledu nevybiram opravdu
Tam je ten problém, že pes se na rozdíl od ženský neumí přetvařovat, ten je vždycky upřímný, a umí to i bez odměny.
neznamy
Kretek pobavil diky :D mam rad i humor.. ale je to smutne musim souhlasit.. pes a deti se neumi pretvarovat ( do urciteho veku) costa uprimna laska.. vidim to kazdy den kdyz me pejsan vita.. ted mi dosklo ze jsem mel zalozit spise otazku jinak.. jak poznat pretvarku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.