Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na muže? Sex

Od: dilemka odpovědí: 17 změna:
Ahoj, chtela bych znat vas nazor.. po dlouholetem vztahu jsem se zacala vidat s jednim muzem (35 let). Já 32 let. Zname se od videni nekolik let, ale oba jsme byli v dlouholetem vztahu (10 let). Oba jsme po rozchodu a od te doby se vidame, da se rict nezavazne 2-3x mesicne. A ted k veci. Od zacatku mam pocit, ze cely sex musim iniciatovat ja. Ja jsem vzdy ta, ktera zacne s intimnostma, on se pak prida, ale ja jsem ta co to vede. Nejsem na toto vubec zvykla. V mem predeslem vztahu byl dominantni muz, ktery me svadel, umel me vzit tzv do naruce, sam od sebe chtel stridat pozice. I predtim jsem mela chlapy, ktery vzdy zacinali se sexem a byli dominantni.
Ted si pripadam jak kdyz to cele mam odrit ja. Zacnu napr oralnim sexem, ktery je ale jednostrany. Pak nasleduje poloha na konicka a prijde mi, ze on ani nechce nic jineho. Behem sexu ani mimo sex nemluvime o tom co se nam v sexu libi. S komunikaci jinak problem neni, ale sex jako by byl tabu. Jenze my se schazime hlavne kvuli sexu. Po schuzce si piseme temer porad az do dalsi schuzky. Vetsinou sam do sebe mi pise, jak jsem uzasna a jak si to uzil. Behem sexu citim, ze je nadseny a uziva si to. Pochopitelne jinak by se semnou neschazel uz 1 rok. Je mi s nim dobre, vyhovuje mi kontakt s nim. Po dlouhem vztahu jsem opatra a nechci se prilis vazat. Citim, ze on to ma take tak, jsme dobri kamaradi.
Chlapy prosim poradte.. hrozne rada bych, aby prevzal iniciativu, capnul me a spontalne osoulozil. Jak mu to mam rict? A proc to nechava vse na me? Zazili jste to take nekdy?
A jeste jedna vec: jednou jsme spolu byli na dovolene a u postele bylo velke zrcadlo, moc se mi libilo pri sexu se divat do zrcadla a on se k tomu vyjadril se slovy: no to si teda vybrali misto na umisteni zrcadla.. myslela jsem, ze chlapy vzrusuje, kdyz mohou videt zenu z ruznych uhlu v akci.
Napada me, treba ma nizke sebevedomi? Mel malo sexualnich partneru a stydi se?
Jen pro info, oba jsme sportovci s fitness postavou, takze urcite se nema za co stydet. A me nikde nic nepretejka, naopak.. neustale mi pise jak mi to slusi, ze mam krasny vkus na spodni pradlo apod..
Casto nad tim premyslim a rikam si co delam spatne.
Děkuji za nazory a pripadne na rady jak na “stydlina?”

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Obávám se, že je takto pasivně nastavený a moc s tím děvče nenaděláš. Jedině vyměnit.

hodnocení

2x

Když do pekla, tak na pořádném koni..

Pokud se jedná jen o sex, je potřeba,, aby vám to spolu klapalo po všech stránkách, ani jeden by se neměl cítit nějak ošizený apod.

Chlapů na sex je všude spousty, pokud si nedá říct, nebo má jiný apetit a snaží se to jen okecat a "skutek utek", poohlédla bych se jinde...

hodnocení

1x

Každý je jiný, může být víc důvodů. Nízké sebevědomí, nebo je prostě líný a vyhovuje mu, že se snažíš ty. A nebo si třeba myslí, že by ti jeho větší iniciativa nevyhovovala.

Navrhvni hru, že si budete střídavě říkat, co by se Vám líbilo a dostaňte se i k sexu.

hodnocení

1x
Ahoj, neuděláš nic, protože tohle je v něm a je to součást povahy člověka. Každý chlap není alfa samec, to tak zkrátka je. Zároveň ne každý chlap touží po tom ženu čapnout a vytrtkat z ní mozek nebo být dominantní. Jsou chlapáci, co mají raději více něhy a taky to, že za otěže tahá žena. Se sebevědomím to souviset nemusí, ale muže. Můžeš ho chválit a skládat lichotky, nastav se mu když to nebude čekat a uvidíš, ale problém je ten, že on to čeká vždy, když se scházíte jen za účelem sexu a tím pádem ví, že stejně dostane a nemusí se tím pádem snažit. Zkus to jinak, nedej mu dokud nezačne, ať se snaží.
liska5
25.05.23 20:24

Že jo !?!

hodnocení

1x
Jak má dobývat, když sama začnete? Zkusil bych ho trošku vyhladovět. Nezačínejte, naopak trochu hrejte odmítání. Na mě funguje. :)

jp
hodnocení

1x

Scházíte se už rok kvůli tomu jednomu a vám chybí vášeň. Vášeň to je láska a touha. Láska neni, on vás nemiluje a touha taky ne, jak má toužit po něčem, když má u vás své jisté. Jste jako ve fázi manželských povinností po x letech a vy fantazírujete po něčem co vidíte ve filmech... aby z vás serval hadry a vrhl se na vás.

hodnocení

1x

To je neriesitelne, toto su pudove veci, bud si v sexe sadnete alebo nie a nejake analyticke rozhovory tomu nepomozu, 2 x sa posnazi a potom to bude zase ako predtym. Najdite si ineho milenca, tento k vam nepasuje.

Ani vyrazne roznu chut na sex nevyriesite, bud bude jednemu malo alebo druhemu vela, rovnako ako odmietanie niektorych praktik, ktore iny clovek vyslovene vyzaduje a pacia sa mu.

zaseja
hodnocení

0x

A co když se jenom instiktivně bojí, dneska člověk koukne ženský na prsa když se zrovna špatně vyspí a nebo jí plácne po zadku a hned je u soudu, musíš mu to pořádně vysvětlit.

Na druhou stranu ženy nás naučily, že je máme pořád lovit, ale ono to taky časem omrzí, chtěly jste rovnoprávnost, tak by vám neškodilo si to občas vyměnit, pořádně si o tom popovíde a vysvětli mu to.

hodnocení

0x

Pročpak si to nevyjasníte s mužem? Někdy signály nejsou jasné, ale dá se potmě v intimní pohodě popovídat a zjistit vo co go.

doplněno 26.05.23 06:54:

je možné, že byl vychovávan a pak vyrůstal v prostředí, kde sex byl fuj. Ostýchá se. Každá žena jsme hérečkou a diplomatem napůl. Není potřeba "co na srdci, to na jazyku", ale je potřeba najít vhodnou, sdílnou chvilku. Nejen u muže, u dětí to platí také. A pak nejdříve pochválit a pak říci co chci nebo nechci. Ještě lépe se zeptat, proč ne?! Laskavý tón, klidný, mazlivý hlas, žádné prudké pohyby. Mám vyzkoušeno, že když na sebe nevidíme, je to pro oba snadnější. U muže při, ale lépe po a dítě je dobře vzít večer na procházku. Pak můžeš vysvětlit všechno, co by jinak nepřijal.

dilemka
hodnocení

Rada bych, ale nevim jak.. nechci, aby se urazil a nechci mezi nami znicit to hezky. I takto jak to je, tak je to bezva.. jen bych chtela vic spontalnosti z jeho strany. A prece mu nemohu z niceho nic rict, proc ze me nestrhnes kalhoty a neohnes me beze slov.
voda

Co by si pak pomyslel žejo ;)

Tak to pak se nemůžeš namalovat, vzít si trošku triko s výstřihem, trochu ho vzrušit? Pokud to nepomůže tak je na to buď blbej nebo línej nebo neschopnej, pak už jedině mu to říct :))

dilemka
hodnocení

Tady nejde prece o to, ze by nebyl vzrusen. On je vzruseny az az.. o tom neni toto tema

liska5
hodnocení

0x

Nic neděláte špatně. V něm to prostě není. A asi mu to nenadiktujete. Prostě každý jsme jiný, každý máme odmalička jinou výchovu, jiné vzory, jiný temperament a formovala nás jiná rodina. Tady možná puritánštější, kde se o sexu nikdy nemluvilo, rodiče se před sebou styděli a matka byla nejspíš dominantnější. A zase si ty postoje mohl každý z nich nést ze svých původních rodin. Můžete mu říct, že je Váš sen, aby Vás jednou popadl, jako Tarzan... Ale pak to asi nebude on.

liska5

Píšete, že se znáte z posilovny a že partner má vymakanou postavu. Přečtěte si něco o vlivu anabolických steroidů na libido!

medved5
@liska5 víte o tom že pěkně vypadající svaly se dají vybudovat i bez anabolik a jiných zakázaných látek? Jinak libido se ZVYŠUJE (jelikož hormony které to mají na starosti tak si to někteří píchají - testosteron) realita je taková že ten sex je 3x lepší než u někoho jiného a ten člověk to chce častěji. A to že potkáte na ulici někoho kdo má svaly tak to nemusí hned znamenat že bere steroidy.
liska5

Já jen podotkla, ať si přečte... Jako tělocvikář mám představu, nejsem naivní a nedělám závěry.. A doma jsem měla kraj.přeborníka v sil. trojboji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]