Nejste přihlášen/a.
V případě maminky a platby kartou o nic nejde, kde není žalobce...
V případě, kdy víte, ze se dotyčný vyhyba placeni exekuce jste spolupachatelkou jeho podvodu.
A to nemluvím o tom, že na ten účet mohou přicházet peníze, a ty mohou být z trestné činnosti Ona je vybere utrati, a vy je pak budete muset splatit
Pokud je to velmi dobrá kamarádka, tak si může poslat nějaké peníze na účet pokud přesně uvedeno, odkud ty peníze jsou, ale určitě s nimi nemůže disponovat, pokud je cizí.
Pokud nemáte klíče od jejího bytu, no tak ji nedávejte klíče od svého účtu, EASY.
Proč si kamarádka neřekne někomu z rodiny? Rodíčům nebo sourozencům?
Já takhle "půjčil" svůj BU který jsem měl a nevyužíval bratrovi, protože to je rodina...ani blízkým přátelům bych něco takového neposkytl. Ale mohu Vám říct, že i když to byla rodina, tak z toho bylo víc problémů než užitku, protože je nezodpovědnej. Takže jsem mu účet sebral. A vám bych radil se do ničeho takového vůbec nepouštět, navíc v případě "cizího" člověka.
Hele jak skoncite kdyz budete delat nepravosti s uctem : tydenikpolicie.cz/...
Sebrali 10 studentu, nevim zda to byli jen kone jak tady tazatelka anebo pachali ty podvody
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.