Nejste přihlášen/a.
Já bych ji prostě oslovil přímo za tím účelem a šel do toho naplno. O školství bych se moc nebavil. Třeba ji práce baví, ale není to něco co by chtěla rozebírat na rande..i když je to součást jejího života. A potom taky...školství..to naše je 100 let za opicema, státní rozpočet K.O. a Bek si chce půjčit 45 miliard. Nene. To už bych ji radši oslovil po vzoru Františka Koudelky a zeptal se ji, jestli nemá drobný za stovku. :D
Pokud je atraktivní, taky takovouhle frázi říká každý 3. a ty vymyslí něco originálního jestli chceš vyniknout. Ženy chválíme za to, o co se ony zasloužili, což rozhodně není jejich krása
Tím přístupem co máš, ji asi ne sbalíš, ale zkus to. Vyhledej si studené balení, jsou na to postupy. Ale rozhodně bych to jako like ne trénoval na někom, koho opravdu chceš sbalit, to si na trénuj na náhodných obětech někde ve městě )
Běžte do toho s tím, že Vám maximálně řekne, že má přítele :D .. v ten moment máte 80% stresu/strachu pryč.
Takové "Dobrý den, moc Vám to sluší"
Reakce
"To asi slyšíte furt, že?"
blablabla
"Jak se jmenujete"?
Oslovte jí jménem "Lucko , dala byste mi na sebe kontakt?"
a pokud se Vás zeptá na Vaše jméno, máte z velké části vyhráno.
Pak bych jen dodal, ( v případě, že Vám dá kontakt ) , "ozvu se Vám Luci Mějte se"
V praxi Vám toto ušetří dost práce :D , je to odzkoušené.
Že má přítele ti řekne i když to vůbec nemusí být pravda prostě to má naučení argument jak se tě zbavit, pokud nejsi pro mě atraktivní
Lepší metoda je:
je lucko, co tady děláš? Pardon, s někým jsem si vás spletl )
Jako loudit s Ludsky kontakt hnedka napoprvé když ti ještě nezná, tak to musíš být fakt apolon s lambem
chachahaha vodičko asi ti ušlo že se potkávají a zdraví tak asi těžko bude hrát tu tvoji trapárnu z nějaký frikulínský příručky na balení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.