Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se seznámit s touto slečnou?

Od: obycejnyclovek odpovědí: 9 změna:
Zdravím.
Bydlím poblíž školy, kde pracuje jedna mladá a velmi sympatická a hezká slečna učitelka. Známe se akorát od vidění a zdravíme se. Zatím jsme se nebavili více ale učitelky mě znají, neboť ví, že jsem působil jako asistent pedagoga (ne na této škole). Říkám si, co by mohlo pomoci, začít téma ohledně školství a od toho něco dále rozvinout? Na slečně je vidět, že miluje svoji práci a baví ji to. Je nejspíše čerstvě po škole a vyzařuje z ní takové přirozeně kouzlo osobnosti. Moc rád bych ji poznal a navázal s ní vztah třeba časem.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já bych ji prostě oslovil přímo za tím účelem a šel do toho naplno. O školství bych se moc nebavil. Třeba ji práce baví, ale není to něco co by chtěla rozebírat na rande..i když je to součást jejího života. A potom taky...školství..to naše je 100 let za opicema, státní rozpočet K.O. a Bek si chce půjčit 45 miliard. Nene. To už bych ji radši oslovil po vzoru Františka Koudelky a zeptal se ji, jestli nemá drobný za stovku. :D

obycejnyclovek
hodnocení

Vidíte,to jsem si taky představil, že bych se jí zeptal, zda nemá za 100 Kč drobné :D Ale ano, řekl bych ji, že se mi líbí.
voda

Pokud je atraktivní, taky takovouhle frázi říká každý 3. a ty vymyslí něco originálního jestli chceš vyniknout. Ženy chválíme za to, o co se ony zasloužili, což rozhodně není jejich krása :)

Tím přístupem co máš, ji asi ne sbalíš, ale zkus to. Vyhledej si studené balení, jsou na to postupy. Ale rozhodně bych to jako like ne trénoval na někom, koho opravdu chceš sbalit, to si na trénuj na náhodných obětech někde ve městě :))

mate59
hodnocení

4x
Pozdravte a hned jí řekněte jak jí to dnes sluší a zeptejte se, jestli ji můžete pozvat na kafe nebo kofolu.Pak se podle její reakce domluvíte a budete pokračovať dál.Nebojte se ji vůbec oslovit než vás někdo předběhne.Studentky učitelky na škole moc studují a nerandí,a po škole nebývají zadané,tak do toho.

pravoslavv
hodnocení

1x

Běžte do toho s tím, že Vám maximálně řekne, že má přítele :D .. v ten moment máte 80% stresu/strachu pryč.

Takové "Dobrý den, moc Vám to sluší"

Reakce

"To asi slyšíte furt, že?"

blablabla

"Jak se jmenujete"?

Oslovte jí jménem "Lucko , dala byste mi na sebe kontakt?"

a pokud se Vás zeptá na Vaše jméno, máte z velké části vyhráno.

Pak bych jen dodal, ( v případě, že Vám dá kontakt ) , "ozvu se Vám Luci :) Mějte se"

V praxi Vám toto ušetří dost práce :D , je to odzkoušené. :)

voda

Že má přítele ti řekne i když to vůbec nemusí být pravda prostě to má naučení argument jak se tě zbavit, pokud nejsi pro mě atraktivní

voda

Lepší metoda je:

je lucko, co tady děláš? Pardon, s někým jsem si vás spletl :))

Jako loudit s Ludsky kontakt hnedka napoprvé když ti ještě nezná, tak to musíš být fakt apolon s lambem

haha

chachahaha *smich* vodičko asi ti ušlo že se potkávají a zdraví tak asi těžko bude hrát tu tvoji trapárnu z nějaký frikulínský příručky na balení

pravoslavv

O to snad jde ne? Oslovit a buď být odmítnut a nebo dostat kontakt .. To, že řekne , že má přítele je ta nejjednodušší odpověď a ty jako chlap to prostě jen zkousneš a jdeš :D , nepátráš po tom. V dnešní době kdy má každý ig apod. je zeptání se na kontakt naprosto normální věc :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]