Zdravím, mám menší problém s komáry. Teď jsem si jednoho rozplácla na obličeji, po tom co jsem vstala , jsem zjistila že mám na obličeji štípance. Štípl mě do každého víčka, pak na čelo, u rtu a pak na bradu. Na těle mám taky na každé ruce minimálně dva, i na nohou. Máte něco osvědčeného proti komárům? Já si večer (tohle bylo asi v 1:30 ráno) stříkala repelent na celé tělo a stejně mě začal štípat. A to nemluvím ani o tom, že nevím kudy se sem dostal, ale máme na okna síťku proti hmyzu.♂Díky za nějaké rady. Budu vděčná... momentálně mě ve volnu vzbudil takhle brzo, jsem fakt naštvaná, jelikož se to děje ted poslední dobou často. Repelent OFF protect asi nestačí. Děkuji
Boba: RAID je skvělý, nedám na něj dopustit. Už od dob,co byly ještě polštářkové vklady do strojků. To jsem byla ještě miminko. Mám i od Biolit, Kids i klasický. Beru všude na dovolené, na cesty ...
A jste si opravdu jistá, že se jedná o komáři kousnutí? Zkuste se kouknout okolo postele, pod matraci, pod polštář zdali se tam nenachází štěnice. Pokud máte psa koukněte mu na kožich. Pokud se nic z toho nepotvrdí. Lze zkusit lampičku na zabíjení hmyzu. Případně kouknout na síť zda nemá nějaké díry v sobě. mall.cz/... allegro.cz/...
K čemu tolik drahé a škodlivé chemie denně, po více než půl roku, když stačí mít v oknech síta? Mám je cca 15 let a komára nebo jakéhokoliv hmyzáka v bytě neznám. 2 okna mají síta v rámečku a 2 okna sítě jako roletu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.