Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejefektivnější lék na mykozu nehtů?

Od: mrmistr odpovědí: 5 změna:
Zdravím a hezký den všem.
Trápí mě mykóza nehtů, které se chci zbavit a hledám nejlepsi možné přírodní řešení.
Máte nějakou osvědčenou řadu, jak na to a co Vám na to zabralo? Za veškeré rady a tipy děkuju.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

1x

Aspoň 2 x denně nehet namočit jablečným octem, nic mi nefungovalo, ocet se osvědčil.

hodnocení

0x
Jak dlouho tu mykozu nehtů máte?
doplněno 25.05.23 10:58: Klotrimazol-Obvykle se aplikuje dvakrát denně po dobu několika týdnů. (Na předpis)
Itrakonazol (na předpis pouze od lékaře)
Amorolfin (předpis)
tea tree olej, ocet, česnek nebo extrakt z ořešáku černého údajně to pomáhá u nějaké části pacientů. (Bez předpisu)
mrmistr
hodnocení

Více než tři roky ale teď je to na pravém palci už znát více a nehet je tvrdší.

liska5
hodnocení

0x

Protizánětlivá strava s vynecháním cukru, omezením bílé mouky a mléka.

jp
hodnocení

0x

Žádným pomazáním to nevylečíte, je třeba to léčit vnitřně. Na to existují léky na předpis, který je nejlepší pro vás to by měl poradit mudr. na kožním. Kdysi jsem nějaké užívala a pomohlo to, ale fakt jen pilulky, krémy pomohou tak na kůži, ale pokud je to už na nehtu je to marný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]