Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce bez receptu?

Od: biki odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,
antikoncepci jsem ještě v životě nebrala, ani zatím nemám nějaký důvod ji pravidelně využívat. Jde o jednu noc, kdy s jedním klučinou máme naplánovanou, že se spolu vyspíme, ale bohužel není ochotný vzít si kondom, takže řeším na rychlo ochranu alespoň u sebe. Našla jsem pharmatex vaginální globule nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo nevíte o něčem jiným nějaký rychlo antikoncepci bez předpisu? Bohužel nestíhám zajet pro recept v horším případě nevím za jakým lékařem..

Antikoncepce bez receptu?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Vzhledem k tomu, že nejde jen o těhotenství, ale i případné choroby a podle popisu to nevypadá na známost trvalejšího charakteru... trval bych (být Vámi) na tom kondomu u toho "klučiny".

Je to bez receptu... ;)

hodnocení

7x

Dobrý den. Pokud není klučina ochotný použít kondom a chce sex, pak ať si počká, až Vy si řádně u gynekologa zařídíte antikoncepci. Ten kondom není vhodný jen proti početí, ale také k vůli pohlavním chorobám. Tak na to myslete, pokud takových klučinů na jednu noc plánujete mít více..

biki
hodnocení

Dobrý den,
a musím k gynekologovi nebo stačí pediatr? Někde jsem četla, že to předepisují jen holčinám 18 let a starším, což mi bude až za rok. Popřípadě jak taková návštěva u gynekologa první + recept antiny probíhá? Pokud mi nebylo 18 mohu tam jít sama nebo v doprovodu rodiče? Děkuji
gynekolog

Spíš byste měla jít v doprovodu rodičů na to rande, třeba by nápadníkovi vysvětlili, že nechtějí, aby jejich dcera skončila s kapavkou a nemanželským dítětem.

hodnocení

7x

Nechápu, proč byste zrovna Vy měla řešit antikoncepci a komplikovat si život, pokud se jedná o nějakou jednorázovku a jinak nežijete pravidelným sexuálním životem? Vždyt použít kondom je to nejjednodušší...

Kluk je pěkný sobec, takovému bych určitě nedala, zřejmě se mu jedná jen "zářez na pažbě", pro který není ochoten nic udělat...

Fakt to máte zapotřebí? *stop*

chlamydie
hodnocení

5x

A tohle znas? wikiskripta.eu/...
chlamydie

Tak to si uzijes - zánět děložního cipku

hodnocení

4x
Nechceš kondom? Smůla, nebude nic, dacane…tohle bych mu odpověděl.

hodnocení

4x

pharmatex vaginální globule jsem kdysi dávno zkoušela. jak řekl můj tehdejší přítel - svinstvo mazlavý... plně se s ním ztotožňuji *nevi* zavádět si je předem mi nebylo při sexu úplně komforní, ale zase začlenit ho do předehry, zavést a pět minut čekat na účinek... no... ono se to takhle nezdá, ale těch pět minut může být sakra dlouhá doba *nevi* jako asi lepší, než drátem do oka, nicméně rozhodně bych preferovala kondom. tím spíš, že asi nejde o stálého partnera, když máte v plánu jenom jednu noc. a s klukem, který není ochotný si nasadit šprcku, bych nespala. kdo ví, co všechno s tímto přístupem kde pochytal.

hodnocení

4x
Jestli v dané situaci nechcete kondom, těžko posuzovat, jestli je hloupější a méně zodpovědný on, nebo ty. Na kondomu trvej.

hodnocení

3x
Technická poznámka: Pharmatex vaginální globule ničí oplozovací schopnost spermie, ale úplně neodstraňuje možnost nežádoucího otěhotnění.*nene*
biki
hodnocení

Dobrý den,
někde jsem to četla, že to není 100% ochrana, ale budu ráda aspoň za něco. Zkušenost s tím nemáte?
kataka

Pharmatex je skvělá alternativa. Má však svá úskalí...např. jedním z hlavních je jeho citlivost na mýdlo, tzn. ty ani partner byste se neměli minimálně dvě hodiny před stykem mýt mýdlem (sprcha se sprchovým gelem, intimní mycí gely s obsahem mýdla)...na to VELKÝ POZOR. A také jsem i při této ochraně byla radši, když partner vyvrcholil mimo...pro jistotu. A opravdu takovém nezávazním styku trvej na kondomu, jednou by tě to mohlo pěkně mrzet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]