Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
u KB mám osobní úvěr na částku 250.000 Kč podepsaný v červenci 2021. K aktuálnímu datu je zůstatek +- 188.000 Kč. Úvěr má předčasné splacení zdarma. Aktuálně mám částku na splacení naspořenou, chápu to tedy dobře, že lze jednorázově doplatit tuto částku bez dalšího úroku? Děkuji za odpověď.
Zeptej se v bance, Já mám u Monet ti a tam mi to smart bance ukazuje, kolik můžu předčasně splatit k jakýmu datu asi jakým poplatkem
tuším že tam je 25% jistiny zdarma a teď nevím jak často. A za víc už chtěj 700,- fix poplatek. Ale to je HU.
Ale pokud bych měl nejistotu, tak bych napsal dvouřádkový dotaz bance (jak mám provést bezplatně splátku a kolik nejvýše mohu bezplatně splatit a k jakému datu asi jakými podmínkami?), jsk se ptát někde na poradně anebo studovat dokumentaci a zákon)
Ps: Ale splácet předem fakt nechci, mám to půjčené asi za 3,5% a aktuálně zhodnocují za 10%. tak nejsem magor abych to předčasně splácel... I tak tam má Moneta výhodu, že když nechám ti peníze ležet na běžném účtu, takže mi z nich vlastně 3,5% odpustí, ale to se mi nevyplatí protože aktuálně můžu ti peníze nechat ležet za 10% jinde, běžně za 6% na spořícím účtu může každý
Tedy otázka je, za kolik procent VY máte půjčené, protože mém případě je to právě dobrá půjčka, mám půjčenou za méně než kolik mi ty peníze vydělávají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.