Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Darek pro byvalou pritelkyni

Od: daniel91 odpovědí: 31 změna:

Dobry den, za cca mesic bude mit moje byvala pritelkyne narozeniny a rad bych ji neco hezkeho koupil. Ono by nebylo tezke vymyslet co, ale ja mam o ni porad zajem, takze bych neco originalniho, nemusi to byt neco svetoveho, ale proste aby ji to zahralo u srdce jestli mi rozumite a nebylo to vlezle. Byly jsme spolu 5let a vztah jsme meli hezky, ale proste to nejak vyprchalo + duvody jako ze jde na vysokou atd (to neni podstatne) a uz jsme 2mesice bez sebe, z toho ten druhy mesic jsme se nevideli, protoze nas to nici.

Takovej klasickej darek byva plysak, retizek, prstynek, naramek a ja nevim co jeste, ale urcite ji ten koupim prstynek, protoze ho strasne chtela, ale bohuzel jsem ji ho nestihl dat, takze ted potrebuju neco vymyslet k tomu. Neco pekneho, mileho proste :)

Dekuji za rady

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

2x

daniel91, dočetla jsem až do konce. Všichni máme nějaké rady , ale vy jediný víte přesně proč jste se rozešli. Ty důvody rozchodu jste si už sám přehodnotil, asi jste tímto směrem i dospěl. Milujete svoji bývalou přítelkymni dál. Jste romantický a chtěl byste na něco navázat.. Ten oslí můstek by měl být prstýnek. Ale nevíte, kam rozchod posunul jí. Nevíte, zda to cítí stejně jako vy, zda chce udělat stejný krok s vámi.Co kdyby jste koupil pouze pěknou kytku , dal milé přáníčkoa a opravdu maličkost k tomu.Pozval ji na pěknou večeři a tam jí dal to vlastně chcetedát nejvíc ze všeho. Upřímné vyznání, jak to vše cítíte, co pro vás znamenala a znamená, co všechno jste si za ten čas od vašeho rozchodu ujasnil a pochopil. A co byste rád . A nechte na ní, aby vám odpověděla.Prstýnek je pro vás symbol něčeho, co jste nestihl, na co byste chtěl navázat. Věřím vám, že si ji tím nechcete "kupovat". Ale nechte na ní, jak se vyjádří. A pokud to s odstupem času cítí stejně jako vy ( a moc bych vám to přála), jistě to dobře dopadne a na prstýnek může dojít hned to následují randíčko, jako začátek druhé , vyspělejší fáze vztahu. Pokud to necítí stejně , možná by to pro ni byl zavazující a překvapivý dárek, protože vzpomínky na tuhle chvíli vybírání máte asi stejné. Možná by jej třeba mohla i odmítnout. Nechte tomu zatím volný průběh, důležitejší než dárek je v tuhle chvíli to, abyste si to vyjasnili. Přeji hodně štěstí oběma , Karina

daniel91
hodnocení

Nejsme spolu 2mesice. Prvni mesic bylo prave to vyjasnovani, byl jsem netrpelivej a chtel po ni at mi da sanci, ale nedala, chce byt pouze pritelkyne. Kdyz jsme sli prave na tu hezkou kamaradskou veceri, tak jsme stejne skoncili u toho reseni at mi da sanci a podobne, proto se nevidime od te doby, protoze ja jsem spatnej z toho ze se semnou rozesla a ona je spatna z toho ze mi ublizila, tak mi bylo receno, ale ja verim ze je to blbe obdobi, vim ze na ni nesmim tlacit, predtim jsem tlacil, ale bylo to cele takove narychlo a ja ani nestacil zareagovat ze uz je pryc, ze uz ji nemam, nejdriv to pro me byla zrada a rikal jsem hlouposti, byl jsem hnusnej a tak, proste jsem byl zrazenej, ale ted si uvedomuju ze jsem byl debil a ona to vi.

Rozepisovat jsem se tady moc teda nechtel, ale stejne jsem se rozepsal, mam v hlave jeste tolik myslenek, nevidim do ni, nechci ji premlouvat, chci ji jen dat darek k narozeninam a ten prstynek v ni treba neco probudi, kdyz ne, bude mit na me pamatku.

karina*

Nevím přesně , je to od Jakuba Smolíka? ... v lásce vyhrává ten, kdo miluje míň...

Takže jednat rozumně. Žádné dolejzání, žádná plačtivost, chcete aby se dozvěděla, že jste dospělý . Tak se toho držte. Zdá se , že ona je rozhodnutá nic zpátky nevracet. Prstýnek vynechte, to by vás pak fakt mohla mít za úplného truhlíka. Na něj je času dost. Uvidíte. A jestli to nevyjde na té večeři, neste to statečně. Všichni jsme to prožili a někteří z nás ještě několikrát prožijí *smich**slunce*Kar.

daniel91
hodnocení

Prosim ciste jen rady co dat pritelkyni za darek, o tom prstenu jeste popremyslim, cilem nebylo resit moji byvalou pritelkyni, uz se do toho sam zamotavam a nerad bych to pitval, tohle tema je o necem jinem...jen proste tip na hezkej darek.

Dekuju

patronka*

Přečetla jsem to poctivě celé a má rada zní - nedávejte jí žádný dárek a nedávejte najevo, jak moc ji milujete.Ono to totiž mezi námi děvčaty funguje přesně opačně, než si vy chlapci myslíte.Rozešla se s Vámi - prosím, je teď kamarádka a přece nedáváte dárky všem kamarádkám.Dokud bude mít pocit (jistotu), že o ni stojíte, jste v nevýhodě.Jakmile zjistí, že si tím tak jista být nemůže, možná se začne chovat jinak a pokud to nepomůže, nemá smysl tlačit na pilu.My totiž milujeme to, co ztrácíme!

daniel91
hodnocení

To jsem tady tak nejak psal, ze nechci aby se vratila z donuceni a nebo primo kvuli darku jak tu nekdo pise, ale to urcite ne, psal jsem ze pokud ma ten vztah pokracovat, tak se musi vratit ona, bez zadneho premlouvani, donuceni a podobne. Tyhle slova ze Milujeme to co ztracime rekla pritelkyne i me, ze ji nemiluju, ale ze ji vlastnim a ze si to mozna jednou uvedomim :) uz to asi vim :)

Zadny darek je zase takove osklive nemyslite?

patronka*

K rozhodnutí ukončit vztah musela mít Vaše přítelkyně důvod a myslím, že tušíte jaký.Nikdo nemůže nikoho vlastnit a pokud to tak je, vztah je nevyvážený.Dva měsíce jsou málo na to abyste získal nadhled a viděl, kde jste se dopustil chyb.Už dávno nejsem mladá holka, ale tyhle záludnosti ve vztazích byly, jsou a budou vžycky stejné.Já Vám dál radím vydržet, nevyhledávat záminku k setkání a pokud se Vám to zdá ošklivé, pošlete hezké přání poštou.Snadno by se mohlo stát, že svým chováním přítelkyni ty narozky pokazíte.

malvinka*

Já budu mít taky narozky, nechceš pro mne taky vymyslet dárek?

Jen tak pro trénink.

lidus*

Bývalá přítelkyně? Krásná kytka a přání postačí, jistě se k vám nevrátí jen proto, že jí dáte dárek.

lidka*
hodnocení

2x

Podle mne se nechcete smířit s tím, že se rozcházíte a hledáte cestu, jak znovu navázat ten váš vztah. Myslíte si, že její narozeniny jsou pro vás šance. Nechci rozebírat váš vztah, dal jste najevo, že si to ani nepřejete. Já bych navázala na už vyslovený nápad, poslala bych jí pěknou kytici s přáním a pozváním do nějaké fajnové a nebo vámi oběma oblíbené restaurace ( lístky na koncert nebo do divadla, nebo kamkoliv - kde jste rádi trávili volný čas). :) No a bude záležet jenom na ní, jestli tam příjde a nebo ne. Dopřejte jí tu volbu a uvidíte. Nakonec je vidět, že ten prstýnek ji stejně chcete dát *nevi* a jestli příjme vaše pozvání a příjde, tak to už potom záleží na vás. *tuc*

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Prstýnek se dává, když to myslíte dosti vážně. Jako zásnubní. Aspoň to tak dříve bývávalo. Možná, že dneska se dává prsten, i když o zásnuby jít nemá v žádném případě. Co kdybyste koupil krásnou kytici rudých růží - takový počet, kolik bude mít ex-přítelkyně let. A co kdybyste jí pugét nechal poslat z květinářství donáškovou službou s nějakým tím přáníčkem?

8976*
hodnocení

1x

protože Vás nechce vidět - kupte ji pořádného dárkového robertka, no buď to veme sportovně nebo ne...nevnucujte se...nebo velký diamant tak za 300000,-

b

*cert*Člověče vy jste radil Hitlerovi.

daniel91
hodnocení

Koukam ze samej vtipalek tady :)

No, takhle, rad bych ji samozrejme ziskal zpet, ale ne za cenu nejakeho premlouvani a podobne, protoze to v budoucnu nemuze vydrzet, ja zamilovany jsem a Miluju, ona to vi a ten posledni mesic jsme se nevideli, protoze nas posledni rozhovor dopadl spatne. Ted s Vami momentalne resim ten darek, jde o ten darek, ne to ze ji tim ziskam, i kdyz bych byl rad, ale berte to jako bonus. (nadsazka! :) )

Lamia: nevim co myslite vetou chyba komunikace? Vztah byl ukoncen z pritelkyne strany, ale nebyl v tom kluk ani nic podobneho, na to jsme nikdy nehrali, ale pochyby z toho vztahu, protoze pritelkyne jde studovat vysokou skolu a bude z toho vztah na dalku. To byl taky duvod rozchodu, pak tam je hlavni zasadni duvod, ze uz me nemiluje rekla, ale je to zamotane.

Ja sam to nedokazu poradne popsat, takze pochybuju ze Vy to pochopite (nic ve zlem), urcite se Vam honi hlavou prave to ze jsem zamilovanej az po usi a ze si od toho slibuju neco co uz nebude kdyz me pritelkyne nemiluje a podobne, ale je to ta nase tzv prvni laska a ja vim ze tomu nemusi bejt konec a kdyz rikam ze vim, tak vim, ale nevim jak Vam to vysvetlit :)

Ten robertek ma taky neco do sebe ;)

Takze nereste prosim nas vztah, ale pouze ten darek kterej udela divce radost a u toho srdicka zahreje.

daniel91
hodnocení

Trochu jsem to tady zkomplikoval s tim ze od toho cekam aby se pritelkyne vratila, ano rad bych aby se vratila, ale neni to dotaz ktery sem smeruji...Abych to shrnul a moc toho nenakecal jako do ted tak neresme vztah a ziskani pritelkyne...pouze darek pro byvalou pritelkyni, kterou stale Miluji. Tak:)
lamia*

Omlouvám se, pokud jsem se Vás jakýmkoliv způsobem dotkla. Byla to jen reakce na Vaši větu "... pokud to ma fungovat dale, tak se musi vratit ona a uvedomit si tohle a tohle." Ale máte pravdu v tom, že tématem je Váš dárek a na to jsem již odpověděla. Takže ještě jednou hodě štěstí.

daniel91
hodnocení

Vubec jste se me nedotkla, ja se asi nejspis neumim vyjadrovat :D

.

Domplnim ze ten darek bych rad ve smyslu co jsem napsal vyse a jeste mam jeden priklad: Pritelkyne treba pro me nafotila kalendar a na kazdem mesici je ona, treba zari a tam je jako skolacka, na vanoce jako jezisek, chapete? To bylo hrozne hezke, mile, neohrane, tak neco takoveho bych rad, ale moje hlavicka na to nestaci... :)

Dekuji za odpovedi:)

lamia*
hodnocení

0x

Dobrý den, kytice k narozeninám pro ženu - dívku je asi samozřejmostí. Prstýnek - dobrý nápad, pokud je to prstýnek, který si přála, když byla ještě s Vámi a nechcete ji si tím koupit. Pokud jí chcete ještě něčím obdarovat, mělo by to být asi něco, čím byste jí připomněl nějakou pro Vás oba emociálně krásnou chvíli a zároveň dal najevo svůj zájem. Dejte si s tím práci. Zkuste třeba napsat báseň. Hodně štěstí.

daiel91
hodnocení

To je prave ono, ja bych strasne rad neco takoveho, ale vubec nevim...rad bych aby ji ten darek pripomel ze jsem to ja, ja ten kluk se kterym stravila 5let a nemusi to koncit, ale zadne ze si ji chci koupit a podobne, ale aby jsem ji tak nenapadne podstrcil a dal najevo ze ji mam stale rad a dal ji "toho brouka do hlavy", aby sama prisla...protoze kdyz ji nechci sebe nutit, ona vi ze ji chci, vzdyt ona to ukoncila, ale rad bych ji tim darkem pripomel a urcitym zpusobem vsunul ze ji Miluju a stale o ni stojim. Aby ji to zahralo u srdce tak moc ze ten plaminek co dohoriva znovu vzplanul :)

Ruze je klasika, tu jsem daval ke vsemu, ale napad ze bych ji dal tolik ruzi s nejakym prani je zajimave, ale nezustane ji to. (uz ma odeme kovovou vlastnorucne vyrobenou ruzi :) ) Ten prstynek davam z duvodu, ze vim ze ho strasne chtela, ale ja uz ji ho nestihl darovat.

Koupit a podobne si j rozhodne nechci a i kdybych ji koupil auto, tak ona vi ze to neni z duvodu ze ji chci oslanit penezma ci neco podobneho, ale vi ze je to proto ze ji mam rad a ze ji chci udelat radost. Auto jako darek je sice mimo, ale nejaky priklad jsem dat musel. :)

Nevim jak to poradne napsat, snad jste me pochopily :) Jde o toho brouka do hlavy, protoze ona se rozhodla tak jak se rozhodla a ja s tim nic nezmuzu, pokud to ma fungovat dale, tak se musi vratit ona a uvedomit si tohle a tohle.

Zatim kazdopadne dekuji za odpovedi.

lamia*

No, obávám se, že Vašim problémem není ani tak vymýšlení dárku, jako spíš chyba komunikace. A to pro budoucnost žádný dárek nespraví. Jste zamilovaný až po uši, ale zároveň asi odmítáte slevit ze svých nároků. Tím samozřejmě nechci naznačit, že byste za všechno mohl Vy. Nevím, co se mezi Vámi přesně stalo, ale asi by to spíš bylo na téma "Jak získat zpět milovanou dívku".

eulalie*

Ten prsten, který jí chcete dát, mi nepřijde až tak moc vhodný. Prsten se prostě dává ve významu zásnub. A co když to ona takto pochopí a znovu Vám odmítne? Dva měsíce nejsou až tak dlouhá doba pro odloučení. Ona si třeba ještě ani nestačila uvědomit, že jí chybíte. Já vím, že si od toho dárku slibujete její návrat. Jenže tomu tak vůbec nemusí být. Jestli je ona na Vás nějakým způsobem naštvaná, lehce se může stát, že dárek vyhodí, byť by to byl zlatý prsten. Nemusíte dávat drahý dar, a přesto můžete dát najevo, že o ni stále stojíte. Nekupujte si ji ale. No když už chcete věnovat něco dražšího - co takhle zlatý přívěšek na řetízek? Ve formě srdíčka nebo Vaší iniciály křestního jména? Nebo jejího jména? Nebo stříbrný řetízek a přívěšek? Dar nemusí být za tisíce, aby udělal radost. Ale ten prsten - já o tom vážně nejsem stoprocentně přesvědčená, že byste udělal dobře (zvláště, když se rozešla ona s Vámi). Prsten jí totiž můžete věnovat, až byste věděl, že se k Vám vrátí...

daniel91
hodnocení

Darky se neodmitaji, to ona moc dobre vi. Ja bych byl opravdu rad kdyby se ke me vratila, ale neni to ucel proc sem pisu muj dotaz, trochu jsem to tady tim zkomplikoval, ale neni to tak ze ji to kupuju kvuli tomu abych ji primel se ke me vratit. Reknu to tak, ze ji chci dat neco pekneho, protoze mi na ni zalezi. Prstynek ji davam z duvodu, ze jsme spolu byli jednou vybirat a jeden se ji strasne libil (moc drahy neni :) ) , nevydelavam, takze drahe darky se konat nebudou, ale nikdy jsem na ni nesetril. Proste jsme meli hezkej vztah, ale prichazi to dospelejsi obdobi a zamotane to skoncilo. (to nechci rozebirat).

Abych to shrnul a moc toho nenakecal jakoo do ted ta neresme vztah a ziskani pritelkyne...pouze darek pro byvalou pritelkyni, kterou stale Miluji. Tak :)

eulalie*

Jejda,jejda, že se prý dárky neodmítají? Víte kolik darů už někdy letělo do popelnic? A že to ona moc dobře ví? Jenže Danieli, Vy jste přeci už přesvědčen, že jí dáte ten prsten, tak co ještě řešíte? Přikupte k tomu hezkou kytičku a máte vystaráno. Ale že ve skutečnosti máte strach, jak se ona zachová, že? Proto sem píšete o rady a chcete tip na dárek, který si ona opravdu nechá a nevyhodí ho. Jojo. Hodně štěstí přeji!

daniel91
hodnocení

:) ale vubec ne. Darky do popelnic mozna letaji, ale ona takova neni, ani ne ze neni, ale nema duvod nic vyhazovat, sice jsme posledni rozhovor nedopadl dobre, ale ne z duvodu hadky, ale jakesi litosti z toho vseho, je to tezke vysvetlit. Proste jsme si jakoby rekli ze to nejde, ze budeme kamaradi, ale kdyz jsme spolu tak to nejde, tak se nevidame od te doby, nechali jsme tomu volny prubeh.

Mam asi spatne vyjadrovaci schopnosti, protoze se me tady spatne chape, polepsim se (nekdy :) )

Strach z niceho nemam, jen mi na ni moc zalezi a chci aby to vedela. Kdyz z toho bude ten "bonus" za ktery bych byl rad, tak to bude jedine dobre, ale jde o to ji udelat radost.

Rad bych od Vas tip na darek z duvodu, ze prsten a tomu podobne veci (retizek, naramek) jsou uz docela bezne, ale ja ji ho presto dam kvuli tomu ze ji mam rad a chci aby ho odemne dostala kdyz ho chtela uz tehdy kdyz jsme spolu byli. Ja jen co k tomu, kytka uz je taky bezna, bezne ji kde komu kupuji, ale pro ni bych chtel neco neohraneho, proto sem pisu.

Priklad: Jak ve filmu leti to letadlo a za sebou tahne napis Miluju te nebo Vse nejlepsi nebo Vezmes si me atd nebo prave toho poslicka s kytici a s nejakym pranim...proste neco v tomhle smyslu, proste neco neobycejneho. :)

To letadlo neberte doslova :D jen neco pekneho, neohraneho, mileho...

bb*
hodnocení

0x

Tuhle jsem viděla povlečení na peřiny, kde můžeš dát fotku jakou chceš, třeba jak jste spolu. Jestli by jí to ale spíš nenaštvalo, když píšeš, že to chce skončit. Já bych jí dala tu kytici a k tomu milostnou poezii, nebo jinou knihu co jí zajímá. Ten prsten je moc zavazující, to nevím.

hodnocení

0x

Pochopila jsem to dobře? Přítelkyně se s tebou rozešla a ty ji teď chceš koupit dárek? Nejlépe prstýnek?! *sok* Jestli nechceš přijít o její úctu a já nevím, co v ní ještě zůstalo, nedělej to. *placni* je to tak na to, aby se ještě více naštvala a zatvrdila. Popřej ji třeba pohlednicí hanulka.cz/... a napiš jí tam, že bys ji chtěl pozvat na večeři a popovídat si. Tečka. *klik* Ale nevnucuj se, zprotivíš se jí.

daniel91
hodnocení

Ano rozesla, ale copak nikdo nikdy nemel vztah kterej skoncil, ale zalezelo Vam na tom druhem? Nevim jak to mam popsat. Ano rad bych ji nejaky darek koupil, nic spatneho na tom myslim neni. :)

lenap
hodnocení

0x

Souhlasím s babkazov a s patronkou.Líp bych to nenapsala.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

červenou Toyotu Yaris dream

daniel91
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma robertek

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]