Nejste přihlášen/a.
Občas chodím v mé škole na záchody na "velkou" ale, když poté přijdu, tak se mě spolužáci o přestávce smějí za to, že jsem se prý šel "vysrat", jsem z toho opravdu zoufalý a nevím co mám dělat.
Na takovéhle provokatéry musíš jedině s humorem: Každej tomu říká jinak, podle toho, co ho doma naučili. Nebo s úsměvem a spiklenecky: Můžeš chodit se mnou, jestli Tě to tolik zajímá...Jakmile se vztekáš, hádáš se s nimi, urážíš se, brečíš, stěžuješ si na ně, tak oni přitvrděj a budou Tě trápit a provokovat ještě víc. To je zákonitost šikany.
Pro představu: do které třídy chodíš?
Bud tazatel nebo jeho spoluzaci maji Koprolalii cs.wikipedia.org/...
)
Ale nechapu zda se vazne sel vys... a asi v hodine? Kdyz se ti smeji az o prestavce? Pokud neudrzis moc nebo hovinko 45 minut do prestavky tak je neco spatne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.