Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi smějí?

Od: jannovak785127 odpovědí: 22 změna:

Občas chodím v mé škole na záchody na "velkou" ale, když poté přijdu, tak se mě spolužáci o přestávce smějí za to, že jsem se prý šel "vysrat", jsem z toho opravdu zoufalý a nevím co mám dělat.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Oni mohou doufat, že z toho (snad) časem vyrostou.

Ale Vy si s tím hlavu nedělejte..

kolemjdouci
hodnocení

8x
Ser na ně.

rbshpr
hodnocení

4x
Prostě si to neber. Jeden spolužák na gymnáziu pořád mluvil o tom, že má problémy se střevy, že se všude posere, že si před šednutím na záchod roztáhne půlky a pak si nemusí tolik vytírat prdel a všichni se tomu smáli a nikomu to nevadilo. Jim se asi hlavně líbí, že si to bereš a že z toho jsi nešťastný... Prostě jim sebevědomě odpověz třeba Jasný,byl jsem srat. A klidně se můžeš rozpovídat o tom, že doma se sere nejlíp a vůbec co tě napadne. Vsimej si také emocionální stránky konverzace, pozoruje spolužáky a jejich reakce... Klidně jim dopředu řekni, že jdeš zase srat...

asd1
hodnocení

3x

"Až se z toho smíchy poserete, tak se budu smát já" *smich*

Pubertální pitomce neřeš, holt asi nikdy nekakali... Nebo řekni že ty už chodíš kakat na hajzl, zato oni ještě nosí plínky..

p23®
hodnocení

3x

Neřešte to. Berte to s humorem. Hlavně, že to jde. Oni chodí také.

Zdravím.

hodnocení

2x
No a šel nebo nešel?
Věř tomu že oni chodí taky.

coze
hodnocení

2x
Není nad to se kvalitně vysrat, takže buďte v klidu.

liska5
hodnocení

2x

Na takovéhle provokatéry musíš jedině s humorem: Každej tomu říká jinak, podle toho, co ho doma naučili. Nebo s úsměvem a spiklenecky: Můžeš chodit se mnou, jestli Tě to tolik zajímá...Jakmile se vztekáš, hádáš se s nimi, urážíš se, brečíš, stěžuješ si na ně, tak oni přitvrděj a budou Tě trápit a provokovat ještě víc. To je zákonitost šikany.

Pro představu: do které třídy chodíš?

jannovak785127
hodnocení

Do prváku, na střední

liska5

Bóže! A já myslela, že jsi na základce, odhadem v 5. třídě*alene*

ml

V prváku na střední to je taková ta druhá puberta, která je horší jak ta první.

liska5

Ale už by měl vědět, že Proč se smějí? je špatně. /.. tě... se tam nedá použít /

Že má být: Proč se mně smějí? /..tobě... tam jde/

Ještě lepší by bylo "proč se mi smějí." ;)

liska5

Jasně, a měl by to bez komplikací.

hodnocení

2x
Jednoduchá odpověď. "Krásně jsem se dneska vykákl. Máte tam příjemně vyhřáté prkénko." Jinak přiblblé řeči prostě ignoruj. Pokud vidí, že tě rozhodí - budou škodolibě rýpat i s jakoukoliv jinou záminkou. Uvidí, že to neřešíš a najdou si jinou oběť.

hodnocení

1x

Chlapci, mýlíte se, šel jsem se vyčůrat, tak si u toho sednu, abych nepřepadl dopředu, alespoň mne nebudou bolet nohy.

23.05.23 21:22

*haha*

liska5

Takovým nebudu nic vysvětlovat! Oni slovo čůrat hned přetransponují do své vulgární mluvy a zase raní jeho útlocitnost.

hodnocení

1x

Nevšímejte si jich, puberťáků! Je to lidské, tak buďte nad věcí. Hlupákům pusu nezavřete, vždy si něco najdou..

liska5

Jemu jde nejspíš o ten neslušný výraz vyslovený pobaveně do fóra ve spojení s jeho "mravnou" osobou..

karolina*
hodnocení

0x
Nebuď z toho špatný.
Všichni můžeme jen doufat, že z toho vyrostou a začnou mít rozum, ale i tak přece i kdyby jsi šel “srát” tak co?
Každej přece “sere”.

kopr
hodnocení

0x

Bud tazatel nebo jeho spoluzaci maji Koprolalii cs.wikipedia.org/...

:))

Ale nechapu zda se vazne sel vys... a asi v hodine? Kdyz se ti smeji az o prestavce? Pokud neudrzis moc nebo hovinko 45 minut do prestavky tak je neco spatne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]