Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díl ze Simpsonů

Od: fanda1 odpovědí: 4 změna:

Marně hledám kvůli jedné scéně díl Simpsonů.Jedná se o scénu, kdy zoufalec Gil Genderson prodá auto Homeru Simpsonovi, a tento - první obchod Gila - mu na poslední chvíli vyfoukne jeho bezohledný kolega. Zkoušel jsem Wikipedii, kde je seznam i obsah všech dílů, nepomohlo, zkoušel GPT, odpověděla naprosto špatně, zato rychle.

Takže doufám, že se zde najde nějaký echt fanoušek seriálu a s dotazem si poradí levou zadní.

(Potřebuji ze scény udělat GIF, nebo ještě raději si její část vystřihnout jako videosoubor, ale česky nadabovaný).

Díl ze Simpsonů

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

divnymorce
hodnocení

5x

To je díl Marge - královna silnic (S10E15)

fanda1
hodnocení

Dík za rychlou a přesnou odpověď! Doufal jsem, že se zde nějaký fajšmekr najde.

hodnocení

0x

Zkusil jsem jen pro kontrolu zadat vyhledávání Chatbotu GPT. Výsledek pozitivní.

A.

Díl ze Simpsonů #2
Díl ze Simpsonů #3
fanda1
hodnocení

Zajímavé, asi mě AI nemá v lásce, protože mě odpověděla jinak. Proto jsem se šel zeptat sem.

Díl ze Simpsonů #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]