Nejste přihlášen/a.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3x
Já mám tenz obilovin, takže to je zřejmé to samé. Myslela jsem, že rašelina víc léčí, ale to asi jen přímo když ji nanášeji na tělo v balneo.
0x
Tyhle pomůcky jsou příjemné (zvlášť v zimních měsících) a můžou poskytnout dočasnou úlevu. Bez ohledu na obsah fungují stejně, jako jakékoliv jiné teplo, lokálně zaměřené na určitou oblast těla. O jejich "léčivosti" ale dost pochybuju.
re4zon
A on snad nekdo tvrdi, ze to ma nejake zazracne schopnosti? Od termoforu ocekava normalni clovek udrzeni a postupne vyzarovani tepla.
re4zon
Tak urcite. Prosil bych nekolik odkazu na vyrobce, kde slibuji neco jineho, nez termofor ve skutecnosti dela. Mozna se najde jeden podvodnik na desitky normalnich obchodu. A savo je taky podvod, protoze par magoru ho doporucuje pit. Sorry jako, ale tohle jsou jen hloupe kecy zhrzeneho nespokojence. Prodava se to normalne v lekarnach a zdravotnickych potrebach s adekvatnim popisem. Napriklad mam uz par let bederni pas s raselinovou vlozkou, ktery za dve minuty nahreju v mikrovlnce, pripnu a mam na nekolik hodin vyreseno, pouzivam to vetsi cast roku. Cena par stovek, naprosto odpovidajici funkcnosti. Kdybych nebyl naivni nouma, nacpal bych si do puncochy kilo ryze a lepil si to denne na zada gafou ![;) ;)]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]