Nejste přihlášen/a.
Přátelé, příšel mi mail z české pošty:
Vážený zákazníku,
očekáváme příchod Vaší zásilky ze zahraničí do ČR s číslem UU...CN.
Proběhne u ní celní řízení, ve kterém Vás můžeme zastoupit.
Pro rychlejší průběh celního řízení doplňte údaje o zásilce, které jsou důležité pro úspěšné vyřízení celních záležitostí u Vaší zásilky.
Údaje k zásilce můžete doplnit na: postaonline.cz/...
Stačí vyplnit IOSS v odkazu pošty nebo musím použít ECEP? Nechci se za poplatek nechat zastupovat. DPH je samozřejmě zaplaceno, balík za stovku...
taky se moc pošťáci snažili...dokonce u několik věcí.a několikrát v různém čase...Dph zaplaceno bylo...a navíc to bylo za velmi málo peněz...takže jsem dělal mrtvého brouka..sranda byla ale ta že ten balíček tu není a oni chtějí proclívat..jeden na kterém mi záleželo taková nabíječka za 400 byla pořád v Polsku...když to vypadalo že to budu u Aliexpresu reklamovat tak to došlo a nic jsem neplatil...takže DPh bylo zaplaceno a věci cenově hodně pod tu jejich hranici...takže bych to klidně i oželel protože u Aliexpresu není problém s reklamací už se mi 2x stalo že byl problém a peníze vždy vrátili...samozřejmě u Vás záleží odkud Vám to jde/myslím firma která to posílá/ a za kolik...tady už toho taky bylo o tom hodně napsáno...a pokud to je za tu stovku nekomunikovat s nimi...ono to určitě dojde...
Můžete si vyplnit celní prohlášení sám a zadarmo. Nebo se na to můžete vyprdnout. Pokud je VAT, neboli DPH již zaplaceno a na balíku prodejce udal správné číslo IOSS, tak balík přijde i bez prohlášení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.