Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to posunout a zjistit o co jde?

Od: martin95 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

již pár měsíců si dopisuji s jednou slečnou, máme toho dost společného, vypadá to spíš jako, že jsme dvojčata.
Zalíbení bylo zřejmé i z její strany již byly plány do budoucna (výlety atd.) a to z její strany, prý jak by byla strašné ráda kdybychom zašli tam a tam.
Je trošku z dálky, ale nic hrozného co by se nedalo zvládnout. Již byly schůzky a vše v pořádku, dle jejího chování a toho co říkala to na mne působilo, že má zájem o něco víc.Vše se vyvijelo skvěle, nechtěl jsem nic uspěchat a říkám, nechám to na příště na třetí shledání. Však je to cca už měsíc a žádné další shledání.
Teď se dostáváme k hlavnímu problému, následující dny bylo vše v pořádku ale najednou komunikace začala upadat, návrhy na další shledání a neco podniknout byly s různými důvody odmítnuty, sama nic nenavrhne a já nechci navrhovat nic dalšího abych se "nevnucoval".
Sám ji nepíšu, vždy píše ona první, takže nějaký zájem je. Zajímalo by mne jak zjistit na čem jsem, mám se na rovinu zeptat? Případně, netlačím moc na pilu a mám tomu dát ještě volný půběh?
Děkuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"Jak to posunout...?"

Co a kam chcete posouvat *sok*? Ten vztah v podstatě ani nezačal.

Slečna se ze začátku zřejmě snažila, vy děláte "mrtvého brouka" (pardon - jen se nechcete vnucovat... *zed*) a na její snahu jen občas písemně odpovíte (je to aspoň mailem, nebo "stačí" SMS?). Takže jí to logicky přestává bavit. Jestli o ní máte skutečně zájem, dejte jí to náležitě najevo. Osobně, ne přes mobil! A když to nepomůže, udělejte "pá pá".

Kdysi jsem také měl známost cca 100 km daleko, hodně jsme si vzájemně posílali dopisy, i 2x týdně (poštou!, mobily ani Internet tehdy neexistovaly) a přesto mi nebylo za těžko za ní jezdit každý víkend. Vidět se 2x za 3 měsíce nám rozhodně nestačilo.

mamlas
hodnocení

2x

Pravidlo 1: Nikdy nejezdi za ženskou na rande půl republiky :) Ať ona přijede za tebou.

Pravidlo 2: budes si s ni dopisovat? Staneš se submisivnim mamlasem a kandidátem do friend zóny a ne jejím partnerem v posteli.

Pravidlo 3: to znáš, nepiš ji zběsile a počkej až se sama ozve, mezitím si hledej jiné a neváží se na jednu z dálky :)

hodnocení

2x

No, každá trpělivost má své meze...podle popisu to je spíš jak v klubu spisovatelů...

Znáte se již pár měsíců a byly jen dvě schůzky? Slečna zájem sice projevovala, ale vy jste nechtěl nic uspěchat, tak tipuji, že projevil někdo jiný zájem razantněji.

Železo se má kout, dokud je žhavé...

bibi
hodnocení

2x
Takže ona Vám musí psát vždy první, Vy ji nenapíšete sám od sebe ani jednou. Vyjádří city - Vy mlčíte. Dále je očividně ona hlavní plánovač Vaších výletů. A ještě k tomu, když se s Vámi přestává bavit, tak se musíte první zeptat na poradně, že co se vlastně stalo a bojíte se něco psát, abyste se nevnucoval?
Váš problém je, že neprojevujete jakýkoliv zájem, vypadá to, že je Vám dívka ukradená. Vlastně naopak tomu dáváte až moc volný průběh a až moc málo tlačíte na pilu. Koho by ve výsledku bavilo furt někomu psát, zvát ho někam a ukázat, že toho člověka máte rád, když to vypadá, že je to tomu člověku úplně jedno. Chvilku se to všechno dá zvládat, ale pak to dopadne tak, jak to dopadlo u Vás.

hodnocení

2x

Přestaňte používat virtuální komunikaci, které sami nerozumíte a používejte raději pusu a telefon. Nejste na nákladovém nádraží, abyste něco měli posunovat.

hodnocení

1x

Nechápu o jakém volném průběhu uvažujete, když nedáváte najevo zájem a jak říkáte, bojíte se, že budete tlačit na pilu. Takže nezájem a ona z toho pochopí, že se o ni zajímáte, že o ni stojíte. Na dálku vám bude číst přání z očí? :-D Vztah bez projevů lásky, pozorností, něhy a přátelství je hodně velkým nesmyslem. *alene* Každý vztah se nějakým způsobem vyvíjí, postupuje kupředu. Když ne, tak umírá. Říká se tomu "přechozený". U vás jak, když se ani nevídáte, nechodíte spolu, neprojevujete si přátelství a lásku? Trošku se zamyslete. Ne nad dívkou, ale nad sebou. Stojíte vůbec o ni? Nebo si jen přehráváte dramatická odmítnutí?

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud další shledání odmítá, tak není co a kam posunovat. Je to ztráta času pro vás oba dva.

hodnocení

0x
Možná potřebuje otce dítěti, když na druhém setkání čekala více... A když to nevyšlo... Jedna z možností...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]