Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkouším, jestli je tu někdo, kdo má zkušenost s užíváním autovakcíny, jestli by se mohl podělit o zkušenost. Nevím, zda do toho jít a sháním informace, kde se dá. Sama bohužel nikoho neznám.
Autovakcínu jsem užívala 2x, v rozmezí asi deseti let. Mám v ledvině bakterii E.coli. Prý někde v uzlinách, odkud ji antibiotika nedovedou dokonale vypudit. Objevila se mi tam po operaci ledviny...
Proces byl takový, že mou vycévkovanou moč odeslala nemocnice do Brna, odkud asi za měsíc přišly tři malé lahvičky. A s nimi pokyn, kolik kapek mám ráno na lačno spolknout a v jalých intervalech. Pět dnů kapat, dva dny vynechat. Kapátko není potřeba, kape se přímo z lahvičky. Ty poslední lahvičky byly asi na necelé tři měsíce. Jedna lahvička se uchovává v ledničce, dvě zbylé v mrazničce. Rozhodně to vždy pomohlo.
Záleží jaký typ autovakcíny máte na mysli. Dcerka jako malá
, bývala dost nemocná. Paní doktrorka z alergologie nás poslala tehdy do Prahy - Karlína. Kde provedli výtěry z úst a nosu. A po nějaké době jsem jela vyzvednout zavírací plastové ampulky k užívání na delší dobu s pauzami v podávámi. Tuším asi týdenní.
Tato imunizace nám se nám osvědčila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.