Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
neporadili by jste mi někdo jak mám vyplnit růžový papír pro prohlášení poplatníka daně? Nějaký vzor by byl?
Děkuji
No nevím, co Vám poradit. Rubriky jako jméno, příjmení, bydliště a zaměstnavatel snad zvládnete sám a většina ostatních rubrik záleží na tom, co Vy chcete nebo máte nebo se týká Vás. Jak Vám poradit, kam napsat vyživované děti, když o Vás nic nevím? Nejlépe by Vám poradila mzdová účetní, která po Vás (pravděpodobně) tento formulář vyžaduje.
Byl by potřeba naklást příliš mnoho otázek a vložit mnoho odpovědí, abychom se dobrali k cíli.
doplněno 07.09.10 20:05:Snad když se zeptáte na konkrétní kolonku, mohu Vám (nejen já) říci, co tam vyplnit.
K tomu růžovému papíru, bývá takové poučení, nebo "návod" k vyplnění. Zkuste se na něj poptat. PT /stařenka/
doplněno 07.09.10 21:54:Ale pro vyplnění, by byla nejlepší paní účetní.
Mikii, nejlépe růžovou pastelkou, aby to ladilo.
Ale vážně, k veškerým daňovým formulářům jsou vydávány i návody k použití, podrobné, buď je najdete na netu nebo v papírové formě na berňáku.
doplněno 07.09.10 21:59:O jakou daň se jedná?
to není daň to je jen prohlášení. Vzor těžko, někdo má důchod jiný ne, někdo má děti, to všechno by tazatel musel uvést. Jméno zvládne sám a s proškrtnutím nebo vepsáním údajů do zbývajícíh asi tří kolonek poradí mzdovka no a podpis už je jne závěrečnou tečkou kterou snad též zmákne bez nápovědy.
A jestli je mzdovka daleko tak tady accontes.cz/... to má úplně polopatisticky, lépe to snad nejde.
Tam jde o to, zda uplatníte "slevu na dani Vy", nebo zaměstnavatel a od - do. Ale vyplňte to s účetní a máte klid. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.