Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růžový papír prohlášení poplatníka

Od: mikii* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

neporadili by jste mi někdo jak mám vyplnit růžový papír pro prohlášení poplatníka daně? Nějaký vzor by byl?
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No nevím, co Vám poradit. Rubriky jako jméno, příjmení, bydliště a zaměstnavatel snad zvládnete sám a většina ostatních rubrik záleží na tom, co Vy chcete nebo máte nebo se týká Vás. Jak Vám poradit, kam napsat vyživované děti, když o Vás nic nevím? Nejlépe by Vám poradila mzdová účetní, která po Vás (pravděpodobně) tento formulář vyžaduje.

Byl by potřeba naklást příliš mnoho otázek a vložit mnoho odpovědí, abychom se dobrali k cíli.

doplněno 07.09.10 20:05:

Snad když se zeptáte na konkrétní kolonku, mohu Vám (nejen já) říci, co tam vyplnit.

pt®

K tomu růžovému papíru, bývá takové poučení, nebo "návod" k vyplnění. Zkuste se na něj poptat. PT /stařenka/

doplněno 07.09.10 21:54:

Ale pro vyplnění, by byla nejlepší paní účetní.

hop®
hodnocení

0x

Mikii, nejlépe růžovou pastelkou, aby to ladilo.

Ale vážně, k veškerým daňovým formulářům jsou vydávány i návody k použití, podrobné, buď je najdete na netu nebo v papírové formě na berňáku.

doplněno 07.09.10 21:59:

O jakou daň se jedná?

alf*

to není daň to je jen prohlášení. Vzor těžko, někdo má důchod jiný ne, někdo má děti, to všechno by tazatel musel uvést. Jméno zvládne sám a s proškrtnutím nebo vepsáním údajů do zbývajícíh asi tří kolonek poradí mzdovka no a podpis už je jne závěrečnou tečkou kterou snad též zmákne bez nápovědy.

A jestli je mzdovka daleko tak tady accontes.cz/... to má úplně polopatisticky, lépe to snad nejde.

pt®

Tam jde o to, zda uplatníte "slevu na dani Vy", nebo zaměstnavatel a od - do. Ale vyplňte to s účetní a máte klid. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]