Nejste přihlášen/a.
V zájmu dítěte. Jak se otec postará o novorozeně, kojence, batole? A sám? Na čí zájem, prospěch, se to vlastně ptáte?
Jedulko, nejspíše máte pravdu. Otcové také cjodí na mateřskou. Problém je v tom, že nevíme vůbec nic ani o matce, ani o otci a ptá se. snad, sousedka nebo kdo.
Milé dámy-babky, pro doplnění - v práci máme kolegu co se staral stále stará o dceru (ještě studuje) Osoba co ji porodila od nich utekla když ji byly 3 měsíce! A to byl v té době pracovně hooodně vytížen-vyšetřovatel na kriminálce
Diesel, klobouk dolů před mužem, který toto zvládne. A třeba bez babičky. Jen po pozorování okolo, muž velice často vydírá ženu tím, že jí sebere dítě. Sama jsem tu hrůzu zažila. Děsila mě ta představa, že dcerky půjdou ke člověku, který využije známosti a se kterým jsem se rozvedla pro alkoholizmus. A nebýt mé nadřízené, ředitelky školky, která byla v nějakých výborech, kdo ví, jak by to dopadlo. Bylo to peklo!
Vám jde o otcovství? Pokud je vdaná, tak je automaticky jako otec uveden manžel. Pokud svobodná, tak by měla otce uvést na matrice do rodného listu. Pokud Vás neuvede a Vy o dítě a placení na něj stojíte, tak byste mél žádat o provedení testů na určení otcovství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.