Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Dnes jsem dostala dva(!) doporučené dopisy od společnosti KRUK. Odkoupili údajně mé dvě pohledávky. Nechápu to, jelikož jsem pět let poctivě splácela v insolvenčním řízení a to bylo řádně ukončeno s tím, že veškeré dluhy vůči zúčastněným věřitelům ( to byli i ti dva) i vůči těm, kteří se nepřihlásili do tohoto řízení, jsou odpuštěné a tudíž mám to peklo za sebou. Jak je toto možné? Jak se mám bránit?
Dnes jsem dostala dva(!) doporučené dopisy od společnosti KRUK. Odkoupili údajně mé dvě pohledávky. Nechápu to, jelikož jsem pět let poctivě splácela v insolvenčním řízení a to bylo řádně ukončeno s tím, že veškeré dluhy vůči zúčastněným věřitelům ( to byli i ti dva) i vůči těm, kteří se nepřihlásili do tohoto řízení, jsou odpuštěné a tudíž mám to peklo za sebou. Jak je toto možné? Jak se mám bránit?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Zatím zůstaňte v klidu, dokud nebudete mít informace od: dotaz insolvenčnímu správci, zda ukončení řízení je platné (nějaké vyrozumnění určitě máte), stejný dotaz soudu. Určitě ale příslušné dokumenty už máte. No, a KRUK mají smůlu, možná odkoupili něco, co už neexistuje (již umořené dluhy) a někomu naletěli oni. Hlavně na jejich pokus nenaleťte vy!
altara
Milý pane, ano , dluhy se mají platit.
Já to poctivě dělala dlouho. Pak přišly problémy v zaměstnání a banka mi odmítla snížení splátek a nepřistoupila na žádné ulehčení. Následovala dluhová spirála. Z celého srdce Vám i Vám podobným přeji, ať se nikdy nedostanete do takovéto situace, kdy zbývá buď insolvence nebo sebevražda. To opravdu nepřeji nikomu.
A když už máte toto za sebou, zničené zdraví a konečně snad klid, ozve se KRUK a světe div se, najdou se tací, co s těmi hyenami souhlasí
Já to poctivě dělala dlouho. Pak přišly problémy v zaměstnání a banka mi odmítla snížení splátek a nepřistoupila na žádné ulehčení. Následovala dluhová spirála. Z celého srdce Vám i Vám podobným přeji, ať se nikdy nedostanete do takovéto situace, kdy zbývá buď insolvence nebo sebevražda. To opravdu nepřeji nikomu.
A když už máte toto za sebou, zničené zdraví a konečně snad klid, ozve se KRUK a světe div se, najdou se tací, co s těmi hyenami souhlasí
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]