Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem jen vrba?

Od: cosedeje odpovědí: 6 změna:

jak byste brali, že i na 4té schůzce mluví slečna jen o sobě a o vás se nejspíše nezajímá? Stále slyším " Já byla tam" "já půjdu tam" "v práci jsem to" "po schůzce jdu tam" atd atd :D
ale, že by se mi dostalo otázky "co ty? kde jsi byl" "co budeš dělat" "jak bylo v práci" prostě cokoliv aby nevázla konverzace, to né :D . Slečna je fajn, líbí se mi ale mám pocit, že jsem jak vrba
a nedostává se mi zájmu :DD . Furt chápu , že je to teprve 4tá schůzka ale snad má člověk v sobě nějaký zájem o toho druhého :DD a zeptat se aspon na to kolik mám sourozenců by bylo fajn.

*Nechci o sobě mluvit nějak přehnaně, ale když se už já zeptám jaký měla den atd atd :D tak očekávám už jen ze slušnosti to samé.

doplněno 18.05.23 07:36:

Ještě doplnění , schůzky jako takové plánuje ona ( zeptá se kdy bychom se mohli vidět atd ) . Ať si nemyslíte, že jí uháním.

doplněno 18.05.23 07:49:

V chatu když jsem něco napsal o sobě, jak co dělám , tak stejnak na to ani nezareagovala, nerozvinula to a napsala něco o sobě.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Se sebestřednými lidmi je to velmi obtížné a osobně se jim obloukem vyhýbám.

I kdybyste jí to vytknul, tak se Vás možná ze slušnosti příště zeptá, ale v podstatě ji to vůbec nezajímá.

Pro vztah je tenhle povahový rys zcela nevhodný...

hodnocení

1x

Ale může to být i jinak. Možná má nedostatek sebedůvěry a proto zvýrazňuje co ona, aby tě nějak zaujala a nevěří si. Tak se jí prostě zeptej a co já, zajímám tě taky já? Můžeš ztratit jenom tolik, že tě přestane bavit a vykašleš se na ni.

hodnocení

1x

Jsou lidé, kteří druhého k rozhovoru ani nepotřebují. Vystačí si sami, potřebují jen posluchače. Pokud cítíte nezájem o svojí osobu, tak neztrácejte čas..Ono se to nezdá, ale poslouchat někoho pořád dokola, jen samé já, já..vyčerpává to hodně psychicky.

hodnocení

0x
Chápu...no prostě jí řeknete "Já jdu tam" nečekej ;)
cosedeje
hodnocení

Takže normálně mluvit o sobě, jaký jsem měl den? :) Nerad se takhle vnucuji, bud člověk má zájem o to co dělám a nebo né :DD

tenspatny*
hodnocení

0x

Takové znám taky. Jestli se jí doptáváš na otázky dál ohledně ní a rozvíjíš její témata, tak s tím přestaň. Existují dvě možnosti: 1) bude stále mluvit o sobě. 2) začne se tě na něco ptát.

Jestli nepotřebuje ani tvoje otázky a bude stále mluvit o sobě, jako bys tam ani nebyl. Od takové bych šel já dnes už pryč, ale je to na tobě. Znal jsem jednu takovou, která neustále mluvila o sobě, a po hodině se na něco zeptala mě. Tak jsem začal mluvit, ona mi do toho skákala, ale já jsem ji nenechal a normálně jsem pokračoval dál. A jakmile jsem domluvil, ona to téma vztáhla na sebe a zase mluvila o sobě. Jako by moje promluva byla jen nějaká její pauza pro načerpání sil. Pak jsem rezignoval a přestal ji plně poslouchat, takže někdy jsem se přistihl, že vlastně vůbec nevím, o čem je řeč. Bylo to vyčerpávající, navíc pořád zažívala nějaká dramata a nějaké katastrofy. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]