Nejste přihlášen/a.
Tak barman je původně mužské zaměstnání a barmanka je z něj teprve později odvozená
Nemluvě o tom, že v lidové slovesnosti v baru za barem stojí normálně barman jakožto chlápek a výjimky, kdy tam vtip potřebuje ženskou, jsou výslovně zmíněny.
Jinak normálně v hospodách potkávaá jak za, tak před pultem personál obojího pohlaví a nevidím v tom podstatný rozdíl - pravda, takzvaně "noční podniky" to asi budou mít jinak, ale tam už nejde až tolik o jídlo/pití.
A projít víc různých zaměstnání, dokud člověk nenajde to, co mu sedne nejlíp je naprosto normální. Stejně jako později ta zaměstnání měnit třeba v rámci kariérního posunu ... takže s tím bych si hlavu nelámal už vůbec
Minulý týden jsem byl v hotelu *****
teda řeknu ti, že pinglu tam bylo více než ženských pinglslečen. Pozoroval jsem jejich výkony a je to jlavně o cviku. Nevím na co se to jako musíš studovat 4 roky, podle mě se to dá naučit v praxi za půl roku, pokud máš talent
Pokud si nevěříš a jseš srab a šel si se schovat do skladu, kde pracují ty největší ztroskotanci a výkvět národa (menšiny) no tak na sobě trošku zapracuj.
Ale pokud tě nebaví práce s lidma, nejsi extrovert a nerad si povídáš, neumíš jazyky, nevypadáš trošku k světu, hlavně na sobě nechceš pracovat, tak to nezkoušej. To byl vtip. Samozřejmě vypadni ze skladu a jdi dělat něco pořádnýho! Zase taková hrůza asi nebudeš, když sis našel holku, která dělá v restauraci, kde má určitě taky spoustu příležitostí k seznámení, takže si koukej osobě říct, že snad nebudeš taková luza jako v tom skladu a jdi dělat aspoň do tý restaurační branže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.