Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
již dlouhodobě jsem v težké životní situaci a stále se motám v kruhu, je toho na mě příliš moc a jsem úplně psychicky vyčerpaný, život mě vůbec nebaví a je to pro mě utrpení. Dlouhodobý nadměrný stres a deprese jsou samozřejmě součástí.
Nevím co se sebou, jak dát věci do pohybu abych vůbec začal pracovat na životních problémech. Nemám žádné přátele a to je asi úplně to nejhorší, přitom si myslím že mít alespoň jednu osobu která by mě alespoň trochu pochopila a podpořila by byl pro mě hotový jackpot. Jenže, jak někoho najít když se vnímám jako hromádka neštěstí, natož třeba přítelkyni?
Napadly mě nějaké dobrovolné práce kde bych se zapojil, přece jenom tam chodí lidé kteří pomáhají a tak bych tam mohl na někoho správného narazit. Nevíte o nečem konkrténím na jižní moravě nebo nejlépe hodonínsko?
Předem moc děkuji za odpovědi
A co tady v charitě? hodonin.charita.cz/...
nebo tady zoo-hodonin.cz/...
@zapomenuto, tak to jsem ráda, hodně štěstí..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.