Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těžká životní situace - dobrovolnické práce?

Od: zapomenuto* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

již dlouhodobě jsem v težké životní situaci a stále se motám v kruhu, je toho na mě příliš moc a jsem úplně psychicky vyčerpaný, život mě vůbec nebaví a je to pro mě utrpení. Dlouhodobý nadměrný stres a deprese jsou samozřejmě součástí.

Nevím co se sebou, jak dát věci do pohybu abych vůbec začal pracovat na životních problémech. Nemám žádné přátele a to je asi úplně to nejhorší, přitom si myslím že mít alespoň jednu osobu která by mě alespoň trochu pochopila a podpořila by byl pro mě hotový jackpot. Jenže, jak někoho najít když se vnímám jako hromádka neštěstí, natož třeba přítelkyni?

Napadly mě nějaké dobrovolné práce kde bych se zapojil, přece jenom tam chodí lidé kteří pomáhají a tak bych tam mohl na někoho správného narazit. Nevíte o nečem konkrténím na jižní moravě nebo nejlépe hodonínsko?

Předem moc děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

A co tady v charitě? hodonin.charita.cz/...

nebo tady zoo-hodonin.cz/...

doplněno 17.05.23 16:00:

@zapomenuto, tak to jsem ráda, hodně štěstí..

zapomenuto*
hodnocení

To vypadá skvěle, děkuji.

madsen

Tak dejte vědět, jak vám to jde

hodnocení

1x

co třeba ADRA ... adra.cz/...

hodnocení

1x

zdravím,

dobrovolnická práce je naročná na psychiku

na kamarady jsou dobré internetové komunity jaké máte koničky zaliby atd.

máte rád zviřata co práce v útulku?

hodnocení

0x

proč nehledáš práci v rakousku určitě bys tam měl mnohem lepší plat

madsen

Protože se nedomluvi a protože je pohodlnější sedět v koutě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]