Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otrava zapařeným jídlem

Od: host odpovědí: 13 změna:
Včera jsem si dal tzv "pizza šátečky", které byly čerstvě upečené a ještě vlažné. Schválně jsem je dal do papirovem sáčku. A dneska ráno se mi spustilo zvracení, průjem a teplota mi vyskočila na 37,8°. Jak dlouho trvají tyto příznaky?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pizza šátečky v papírovém obale vydrží delší dobu. Než jen den. V tom bych to nehledal. Spíš v tom kuřeti, mohlo být méně dopečené, ale pokud budou příznaky trvat víc jak dva dny neprodleně zajít k praktickému lékaři

hodnocení

1x

Různě. Pokud jste nebyl u lékaře, tak i hodně dlouho.

Je vám jasné, že to vůbec nemuselo být po těch pizza šátečcích? To je jen váš ničím nepodložený dojem!

host
hodnocení

U lékaře jsem nebyl, a jinak mě nenapadá, z čeho by to mohlo být. Včera jsem měl na snídaní štrůdl + kafe, na oběd kuře s kuskusem a pak ty šátečky.

kontrakce
hodnocení

0x

Vůbec nechápu, na co se ptáš. Jak dlouho budeš zvracet, mít průjem a teplotu? A jak to mám vědět?

Napiš, co bylo v těch "pizza šátečcích", kolik si jich snědl (množství v gramech) a jestli jsi je dal v tom papírovém sáčku do lednice nebo ne.

host
hodnocení

Do lednice jsem je nedával. V těch šateccích je kečup, a nějaké maso nakrájené na drobné kostičky.
Otrava zapařeným jídlem
kontrakce

To je fotka vašeho průjmu? Vidím jen černo.

liska5
hodnocení

0x

A nemůže to být podrážděný žlučník? Ty pizza šátečky bývají dost mastné. Spíš bych nevěřila tomu kuřeti, když šátečky byly čerstvě upečené. Jak bylo to kuře připravené?

hh
hodnocení

0x
Jestli máš průjem a teplotu,zvracení tak začni okamžitě brát Endiaron. Je to střevní infekce. Když nepomůže, tak doktor! Někdy se musí nasadit silnější prašky, které jsou jen na recept
kontrakce

To je rada za všechny prachy! Endiaron není už asi tak 2 roky dostupný = nedá se v lékárnách koupit. Prý už se nemůže prodávat a ani se prodávat nebude. Kde ho má jako tazatel sehnat ten Endiaron?

mnd®
hodnocení

0x

Tak to bude z toho štrůdlu.Zakvašený jablka.Kuře je dietní a jestli je správně a dostatečně upečený,tak se z něj nemůžu posrat.Teda pokakat ani blejt.Nyní papej suchary nebo piškoty.Endiaron neseženeš - kup si v lékárně např.Enditril.Však oni poradí.

hodnocení

0x

Po čem mi je tak strašně špatně? Co jsem to včera vlastně měl? Deset piv, osm rumů, pět slivovic, čtyři zelený a kus štrůdlu.

Tak to mi je špatně po tom štrůdlu.

mnd®

Deset piv nedám - stačí tak čtyři,ale flašku vodky rozdělám a za chvíli koukám,že mi ji vyblajznul kocour.Dát si k tomu štrůdl nebo pizza šátečky tak kakám a blinkám taky.

hodnocení

0x
Kuřátko asi bylo nepropečené. Takže buď Salmonela nebo Campylobacter. Přeji pevné zdraví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]