Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fialové skvrny v ústech. Co to je?

Od: nevimdkkdk odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, objevilo se mi toto v dutině ústní a první co mi vyjelo na netu, je rakovina :D nechci se hned stresovat a k lékaři taky nemuzu zajít protože mám za 4 dny zkoušky. Nevite, co by to mohlo být? Není to dáseň, ale prostě v ústech. Takové fialové skrvny
Fialové skvrny v ústech. Co to je?
Fialové skvrny v ústech. Co to je? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Můžu jen tipovat, že perorální hemangiom. Není to zhoubné, ale řešte to, aby vám to nekrvácelo od drobného poranění nějakou tvrdou potravinou. Tak jako jsou na kůži, tak i v ústech bývají hemangiomy, místa nahloučených křehkých vlásečnic, která se projevují krvácením, zde do sliznice. Je to ale jen můj tip, jelikož mám známého, co to má na rtu už léta. U něj vidím, že se to může zvětšovat.

mnd®
hodnocení

2x

Ty zuby by to chtělo vyčistit a potom stejně raději hned po zkouškách zajít k zubnímu.Ty čtyři dny to ,,opravdu,, spraví Octenisept a potom hned k zubnímu lékaři jako akutní Nebo raději naopak - zubní akutní jako první..A proč jsi nešel k lékaři už dneska? Tak běž zítra.Zkoušky tohle nijak neovlivní.

baboj
hodnocení

0x

Ahoj, jak to dopadlo? Mam to stejne v ustech.

barca
ahoj, zmizelo ti to? nebo jak to dopadlo:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]