Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poruchy spánku

Od: vlado5 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Beru s tablet prestarium kepru warfarin a večer opět kepru. Mám problémy se spánkem. Je možné na lékařský předpis tablety na zlepšení se spánkém? Spadá problém se spánkem neurologii nebo psychiatrii? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

I já beru oba léky -mimo keppry a mámspíš opačné problémy. Jinak se zmiň svému PL a on tě vyšle. Já myslím, že spíš neurolog..

hodnocení

0x
Pěkný den,poruchy spánku léčí buď praktický lékař,nebo psychiatr. Praktik Vám může předepsat základní léky na spaní jako třeba Triticco,to je slabší antidepresivum s uspavacim účinkem. Psychiatr má pak těch lekovych možností víc

hodnocení

0x

Nepíšete, kolik je Vám let...také už nenaspím to, co dřív, nemám už tolik aktivit, přestože denně chodím, tolik se neunavím...jinak konzultujte s PL

Zde podobný dotaz a doporučení magistry drmax.cz/...

hodnocení

0x

Nejčastěji se to řeší přes psychiatra, ale může to řešit i neurolog.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]