Dokonce i v Kovošrotu po tobě budou chtít občanku a já ji chci i když kupuju od někoho soukromě přes inzerát.
Jen bl... to nechce a mávne rukou, nebo u věcí bez hodnoty. Ono tak totiž velmi rychle poznáte, jestli prodávající se začne cukat, no tak je skoro jasný, že ta věci je kradená...
platic
Oni vám prodejci posílají občanku, když od nich kupujete něco na bazaru na netu? Jen úplný blázen někomu cizímu pošle ofocenou občanku, když od něj něco chce koupit na netu na bazaru. Osobně mám zkušenost, že zhruba jen 1/4, kteří se ozvou, tak nakonec zaplatí a obchod zdárně proběhne. Zbylé 3/4 jen opruzují s dodatečnými dotazy, požadavky na další fotky, nebo zkouší x inzerátů najednou a koupí od toho, kdo se mu první ozve. Vůbec pak nekomunikují zpět, rozmyslí si zájem (třeba i během jedné hodiny) atd. Takovým hovadům bych měl posílat občanku? Tak to radši neprodám. Říct mi, že chceš ode mě občanku, rovnou tě hážu do bloku, ani ti neodpovím. Klidně si tisíckrát mysli, že je to kradené, to už je mi šumák.
jirib
On asi myslel, při osobním jednání/předání...třeba při prodeji auta,telefonu,notebooku.
Tak to u mě byste teda také nepochodil zaráží mě, jak si toto někdo může suvereně vůbec dovolit..a ještě se pak určitě cítíte dotčený, pokud vám ji někdo neukáže..myslet si můžete co chcete, ale určitě nebudu ukazovat občanku někomu, kdo si přijde na inzerat něco koupit :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.