Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní průkaz

Od: mnd® odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Mám zdravotní průkaz od roku 1993 na dobu neurčitou.Není na něm ale už platné č.OP,bytem a zaměstnavatel.Neví někdo jestli si ho musím nechat udělat nový nebo je stále v platnosti? Nebo on se musí zařizovat vždy při výměně OP? za tři měsíce,při změně zaměstnání? a za půl roku se budu stěhovat tak zase nový? Druh práce zůstává pořád stejný - potravinářská.Ten zaměstnavatel - co tam má lékařka napsat,když budu pracovat u více zaměstnavatelů u kterých je vyžadován zdravotní průkaz? Udělat nový není problém,ale nechce se mi tam chodit a hlavně platit zbytečně když to není vysloveně nutné.Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se na Vašem potravinářském průkazu nenachází platné údaje je potřeba udělat nový. A potravinářsky průkaz můžete využít u vícero zaměstnanců.
mnd®
hodnocení

pepa678:sice u zaměstnavatelů,ale to je jedno.Jen jsem zvědavej až některý využije cituji: Pracovník je povinen:1.Uložit průkaz u vedoucího provozovny(pracoviště) a ve stanovených případech jej mít při sobě.Ještě jsem to nezažil,ale náhoda je blbec.Asi si udělám raději dva když už u té doktorky budu.Jen jsem zvědavej co napíše jako zaměstnavatel,když dělám jako DPP u vícero zaměstnavatelů.Asi si tam nechám napsat: ID-dělám sám pro sebe.

hodnocení

0x

Vypadá to, že se potravninářský průkaz zruší. Tak bych chvilku vydržel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]