Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákon č.250/2021 Sb. bývala vyhláška 50/1978

Od: daphi* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

brzy mi končí platnost bývalé vyhlášky č.50/1978 a mám si na následné školení přinést potvrzení od lékaře. Nevíte náhodou někdo, co konkrétně toto potvrzení má obsahovat, kromě práce pod napětím a práce ve výškách. Nebo kde bych našel nějaký formulář. Potřebuji potvrzení pro práci nad 1000V.

Předem děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x
Myslim ze to vi doktor.
sasa*

A pro vyhl. 50 do teď jsi to nepotřeboval? Myslím, že ano. Na nás potvrzení vyžadovali i při platnosti padesátky a mám

pouze NN.

daphi*
Já v to taky doufám, já jen, že se mě doktorka ptala, zda mám nějaký konkrétní formulář a nebo to bude muset vystavit celé sama a taky nevím, jestli tam nejsou nějaké změny.
A pro ty méně chápevé - ANO, pokaždé jsem musel mít potvrzení od doktora na každé školení ohledně 50tky, ale na to jsem se neptal.
sasa*

Vždy stačilo : Ten a ten pán je schopen práce jna elektrickém zařízení a práce ve výškách . Tak jakej formulář?

Dr. podepíše a hotovo.

111®
hodnocení

0x
Koukal jsi na pozadavky vyhlášky? Na neto ki určitě najdes.
daphi*
Koukal, ale žádný formulář ani nic konkrétního jsem nenašel.

111®
hodnocení

0x
V par. 19 u kvalifikace osobse vyžaduje zdravotni zpisobilost.
daphi*
To vím, jen jestli je nějaký konkrétní formulář a nebo co konkrétně má být v tom potvrzení napsané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vyhláška 50

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]