Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chtěla bych znáti váš názor, na jednu věc .
A to je ta zda bych mněla říct svému ex příteli že jsem sním byla Těhotná a potratila nevím zda mu to říct nebo ne rozešli jsme se a ja nevěděla že jsem těhotná a pak jsem samovolně potratila Má to vědět? Nebo ne? mame spolu dobrý vztah i na dále a ale trápí mně to že mu to tajím
proč by to měl vědět? Vždyť jste se rozešli aniž by jeden z vás tušil že jste těhotná. Důvody rozchodu byli jiné. Tohle se stává. Zdá se mě, že chce hrát na jeho city, že si myslíte a přejete si to , že by mohl mít výčitky, možná v něm chcete vzbudit lítost. Samovolný potrat není až zas taková tragédie a vy jako žena to samozřejmě prožíváte. On to takhle prožívat nebude a možná byste byla zklamaná až by Vám řekl, "no, to je blbý ale tak to vlastně dobře dopadlo ...". Karina
proč by to měl vědět? Vždyť jste se rozešli aniž by jeden z vás tušil že jste těhotná. Důvody rozchodu byli jiné. Tohle se stává. Zdá se mě, že chce hrát na jeho city, že si myslíte a přejete si to , že by mohl mít výčitky, možná v něm chcete vzbudit lítost. Možná doufáte, že by se kvám mohl vrátit. Ale proč by to dělal? Samovolný potrat není až zas taková tragédie a vy jako žena to samozřejmě prožíváte. On to takhle prožívat nebude a možná byste byla zklamaná až by Vám řekl, "no, to je blbý ale tak to vlastně dobře dopadlo ...". Karina
doplněno 07.09.10 14:44:omlouvám se , ale nějak se mně zasekl PC, proto je to 2x.
Dobrý den. Položte si otázku, co tím získáte, když mu o tom povíte? Změní se něco? Chcete ho zpátky? Nemyslím si totiž, že je nutné mu o tom vykládat, zvláště pak, když těhotenství skončilo samovolným potratem. Co mu jako tajíte? Něco, co mohlo být, ale není, protože to holt sama příroda zařídila jinak? Přestaňte se trápit a myslit na to.
Vás ale netrápí, že mu to tajíte, Vás trápí to, že se trápíte sama.
Otázka je, jestli Vám pomůže, když uvidíte jeho vyděšený výraz a jeho smutek. Chápete jak to myslím? Buď si s ním chcete poplakat, nebo se mu nesmyslně pomstít. Takovéto - trápím se já, ty budeš taky. Může se Vám ale stát, že Vám nebude věřit, bude to chápat jako psychický nátlak, jakousi manipulaci a zhatíte navěky ten dobrý vztah, který máte.
pokud jste se rozešli a potrat byl samovolný, nevidím důvod, proč vytahovat staré věci. Chlapa tím zpátky nezískáš a co se vyřeší? Řekne hm a co? Bude tě to trápit? Nebo ti to bude jedno? Co čekáš od toho, že mu to sdělíš? Soucit? Návrat? Nevím, nevidím do toho vztahu, ale pokud to beru jako dotaz bez všech okolností kolem, nevidím důvod mu o potratu říkat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.