Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtel bych se zeptat, rád bych oslovil holku, ale nejde mi to, pořád se toho bojím, nevím proč, jak tento strach mám překonat? nejsem v tom zkušený, mám do toho jít po hlavě a nepřemýšlet nad tím? děkuji za vaše rady
Oslovit přímo, že se Ti líbí a že bys ji pozval někam, to je moc násilné a někdy až trapné. Ale dát se do řeči se slečnou někde u regálů v LIDLu, to jde snadno. Zeptáš se při bloudění, kde mají určitou potravinu, nebo k čemu se tohle víno hodí...Nebo u koláčků, co je dobré ke kafi? Co by si dala?....Pozn.: To si budu pamatovat. Mohlo by se hodit...Nebo spatříš něco u ní ve vozíku a zeptáš se, jestli je to fakt tak dobré, že toho nabrala tolik. Prostě zvesela.
Já se tuhle ptala "kolemnakupujících" pánů na pivo. Povídám, mám chuť na pivo a já nevím, které se ke mně hodí. Tři fešáci mne začali řešit a nakonec jsem si odvážela Kozla a dostala na cestu radu, že musí být pořádně vychlazenej. Teď když se potkáme, už se zdravíme
Nic upjatého, hlavně humor!
Dobrý den.
Není se čeho bát. Jak píšete, jděte do toho po hlavě a nepřemýšlejte nad tím. Začátky jsou vždy nejtěžší. Jen to zkoušejte. Získáte zkušenosti a bude to stále lepší a lepší. Hlavně žádné strachy, je to krásné období. Jste muž a dívky oslovení od muže očekávají. Jednou je to milejší, jednou horší. Každá dívka je jiná.
Pokud se podaří, pochvalte se, pokud ne, zkoušejte opět a lépe. Hlavně s úsměvem.
Držím palce. Ať se daří.
Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.