Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtel bych se zeptat, rád bych oslovil holku, ale nejde mi to, pořád se toho bojím, nevím proč, jak tento strach mám překonat? nejsem v tom zkušený, mám do toho jít po hlavě a nepřemýšlet nad tím? děkuji za vaše rady
Oslovit přímo, že se Ti líbí a že bys ji pozval někam, to je moc násilné a někdy až trapné. Ale dát se do řeči se slečnou někde u regálů v LIDLu, to jde snadno. Zeptáš se při bloudění, kde mají určitou potravinu, nebo k čemu se tohle víno hodí...Nebo u koláčků, co je dobré ke kafi? Co by si dala?....Pozn.: To si budu pamatovat. Mohlo by se hodit...Nebo spatříš něco u ní ve vozíku a zeptáš se, jestli je to fakt tak dobré, že toho nabrala tolik. Prostě zvesela.
Já se tuhle ptala "kolemnakupujících" pánů na pivo. Povídám, mám chuť na pivo a já nevím, které se ke mně hodí. Tři fešáci mne začali řešit a nakonec jsem si odvážela Kozla a dostala na cestu radu, že musí být pořádně vychlazenej. Teď když se potkáme, už se zdravíme ![]()
Nic upjatého, hlavně humor!
Dobrý den.
Není se čeho bát. Jak píšete, jděte do toho po hlavě a nepřemýšlejte nad tím. Začátky jsou vždy nejtěžší. Jen to zkoušejte. Získáte zkušenosti a bude to stále lepší a lepší. Hlavně žádné strachy, je to krásné období. Jste muž a dívky oslovení od muže očekávají. Jednou je to milejší, jednou horší. Každá dívka je jiná.
Pokud se podaří, pochvalte se, pokud ne, zkoušejte opět a lépe. Hlavně s úsměvem.
Držím palce. Ať se daří.
Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.