Nejste přihlášen/a.
Ihned na pohotovost! Ledviny bolí neskutečně a jestli se nemůžeš vyprázdnit tak ti hrozí protržení močáku...to co vypiješ musí také ven!
Pletes se magdone, ten tvuj clanek je hoax reagujici na hoax, kdyztak studuj spise wiki nez zastarale clanky, bylo to nejspise takto:
Když se vrátil domů, nebyl schopen močit a trpěl silnými bolestmi. Někteří vědci se na základě dobových popisů příznaků domnívají, že ho postihla akutní urémie, která bývá zpravidla důsledkem selhání ledvin. Zemřel po necelých dvou týdnech – 24. října 1601.
Jinak na CT byl onehdy film o Keplerovi a tam to bylo presne takto podane (dle poslednich poznatku).
Tedy na zaklade tohoto jsem akutne vyhodnotil, ze to presne odpovida popisu tazatelky!
ps: v tom tvem clanku je hoax o tom ze mocak nelze protrhnout, to by mohli vypravet zase vrahove z devadesatek, kterak takto usmrtili jednoho reditele banky tusim v Klatovech? Melo to souvislost i s plzenskymi vrazdami (Kajinek).
Zdravím,na té pohotovosti dělali Vám sono? Měl jsem stejné příznaky několikrát,vždy to byl kámen v močovodu,ta velká bolest je z toho,že nemůže odcházet moč z ledvin,kámen nebolí (info od urologa před operací,už jsem byl několikrát obě strany),pomáhá Algifen jen je na předpis,na pohotovosti by Vám ho měli dát a rozhodně neváhejte tam jít nebo volejte rychlou,ještě k té bolesti od ní aspon na chvíli pomáhá sprchování beder teplou vodou (rada urologa) opravdu se mi vždy ulevilo.Dejte vědět jak jste dopadla a držím palce at máte brzy po problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.