Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Brna do Vídně

Od: els odpovědí: 6 změna:
Zdravím,
Máme v plánu jet z Brna do Vídně letiště flixbusem. Museli jsme dnes přerezervovat lístek už na toto úterý 16. 5., čímž jsme přišli o místenky. Žádná možná rezervace sedadlem možná není. Ale jízdenky na autobus se stále prodavají.
Psala jsem na podporu a prý prodávají jen tolik jízdenek, kolik je sedadel. Nikdo nestojí.
Proč se to teda nedá zarezervovat? Je to opravdu tak? Nestojí se a na každého sedadlo vyzbyde?
Díky za odpověď předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neprodají více jízdenek než je míst. Ale pohodlnější mi připadá vlak

els
hodnocení

Díky. Říkali jsme si, že pojedeme busem, když to jede až na letiště

Však vlak taky. Přestup ve Vídni na hlaváku je bezproblémový - přejde se na sousední nástupiště. A například v čase co já potřebuju je zpáteční za 750 za dva, v jiných časech něco přes tisíc.

nox®

Ještě jezdí tuším Gepard přímo na letiště.

hodnocení

1x
U dálkového spoje vás nenechají stát ani kdybyste chtěli, takže klid. Jen si holt nevybereš sedadlo. Jinak za mne nejlepší dopravní prostředek je vlak. Já jel naposledy se student agency vlakem a naprosto super. Cesta je opravdu rychlá a hlavně ve vlaku je mnohem víc místa. To sardinkově nacpané uspořádání sedadel v autobusech je fakt pro sebemrskače.

nox®
hodnocení

0x

Místenka by měla jít vybrat hned v druhém kroku. Tedy u nové rezervace, pokud jste to starou stornovala a vytvořila novou s poukazem na původní cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]