Zdravím, Máme v plánu jet z Brna do Vídně letiště flixbusem. Museli jsme dnes přerezervovat lístek už na toto úterý 16. 5., čímž jsme přišli o místenky. Žádná možná rezervace sedadlem možná není. Ale jízdenky na autobus se stále prodavají. Psala jsem na podporu a prý prodávají jen tolik jízdenek, kolik je sedadel. Nikdo nestojí. Proč se to teda nedá zarezervovat? Je to opravdu tak? Nestojí se a na každého sedadlo vyzbyde? Díky za odpověď předem
Však vlak taky. Přestup ve Vídni na hlaváku je bezproblémový - přejde se na sousední nástupiště. A například v čase co já potřebuju je zpáteční za 750 za dva, v jiných časech něco přes tisíc.
U dálkového spoje vás nenechají stát ani kdybyste chtěli, takže klid. Jen si holt nevybereš sedadlo. Jinak za mne nejlepší dopravní prostředek je vlak. Já jel naposledy se student agency vlakem a naprosto super. Cesta je opravdu rychlá a hlavně ve vlaku je mnohem víc místa. To sardinkově nacpané uspořádání sedadel v autobusech je fakt pro sebemrskače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.