Ahoj, chci poslat PUR matraci o rozmerech 200x120x10 postou na reklamaci, jelikoz se rychle prolezela. Ale nevim, jak ji presne zabalit. Vim, ze ji prehnu napul, jelikoz tak byla i poslana a doporucil mi to i prodejce, u ktereho ji budu reklamovat. Zabalit bych ji mel do folie, ale nevim jaky typ folie presne pouzit. Chtelo by to nejakou odolnou folii, ktera se jen tak neprodre. Doporucili byste mi neco? Diky moc
Obalila bych matraci netkanou zahradnickou geotextilí, třeba tou černou, stáhla provazama do tvaru válce, a následně bych ten válec obalila do tenké folie, co prodávají na překrytí nábytku a podlah při malování. Pod ní bych ještě strčila ty reklamační papíry. A nakonec přelepit izolepou a na to nalepit samolepící štítek s adresátem. Ten mívají na poště.
Překládat PUR matraci? Já bych ji spíš pod tlakem sroloval, jestli není příliš silná, obalil kartonem a svázal provázkem. Velký karton občas vídám u popelnic (z velké televize či nábytku), kolmo na vlnky lze srolovat do válce. Možná by se vešla i do velkého pytle na suť z hobbymarketu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.