Zanícená ranka nebo pupen po bodnutí hmyzem. Nebo tam bylo klíště? Máznout mastí Betadine a přelepit, opakovaně. Nebo jestli máte zbytek Framykoinu, tak aspoň 3 dny mazat víckrát denně.
obycejnyclovek
Děkuji liska5. Nezaznamenal jsem žádné klíště i když je to zvláštní. Mohlo by to být třeba i reakcí na oblečení.
obycejnyclovek
Nad kolenem je i menší kožní výrůstek,který dnes začal bolet a tak trochu "řezat".
Je potřeba zhodnotit také průběh, jak rychle se to vytvořilo (jak dlouho o tom víte).
Já osobně pokud něco dodobného najdu tak se to snažím otevřít a dostat ven co tam nepatří.
Lze i nasadit nějakou mast aby povrh změkl a samo se to dostalo ven.
Zarudlé: tělo bojuje s infekcí.
obycejnyclovek
U kolena zarůstá bradavice. Včera jsem aplikoval přírodní medicínu ale spíše ještě zčernala lehce. Teď to stále bolí ale doktorka mě vezme až v úterý. Na pohotovost jsem nejel.
obycejnyclovek
@stefran Bradavice nebo co jsem si myslel,že fibrom je tam od loňska. Jestli to mohlo být poté, co při štípání dřeva ujela sekera a jen povrchově mě škrábla, to je jedna z možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.