Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvácení z nosu

Od: katerina* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
prosím, chtěla bych se zeptat, pokud někdo víte, co udělat, když mě teklo trošku krve z nosu po použití Nasonex 50 mg nosní spray.
Podle diagnostiku lékaře mám polipy.
Prosím, máte někdo takovou zkušenosti s tento spray?
Budu moc ocenit každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Další nežádoucí účinky:.

krvácení z nosu (objevilo se velmi často [může postihnout více než 1 z 10 lidí] u lidí s nosními polypy, kteří užívali přípravek Nasonex v dávce dva střiky do každé nosní dírky dvakrát denně)

Pokud se u Vás vyskytne kterýkoli z nežádoucích účinků, sdělte to svému lékaři nebo lékárníkovi

srovnejleky.cz/...

hodnocení

2x
Tohle může být jeden z nežádoucích účinků jak píše Andy. Vím že existují nějaké kortikoidy v tabletkách, které lze užívat krátkodobě. Ale určitě všechno konzultovat s Vaším lékařem.

katerina*
hodnocení

Děkuji za vaší odpovědi. Vážím si to moc. Už jsem kontaktovala moje doktorka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]