Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znova velký aft na mandlích - co s tím?

Od: bublinkaaa odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, davala jsem sem do poradny snad jednou fotografii, jaký se mi udělal aft na mandlích. Když jsem pak šla kolem lékárny, zeptala jsem se tam a dali mi LARYMED. Ten jsem si přesně 7 dni stříkala do krku a teprve až ten šestý den jsem trošku cítila zlepšení, sedmý den už jsem vstala bez bolestí a v krku jsem nic neměla. Aspoň že tak, protože kapky by se neměli užívat déle jak 7 dní bez porady s lékařem. Teď se mi aft udělal znova, ale na mandli na druhé straně. Je to cca max 2 týdny. Opět nemůžu pořádně jíst, protože to bolí. Je jedno zda to je kašovitá strava nebo vcelku, bolí to i když piju čaj, džus nebo cokoliv jiného než vodu. Moje otázka je, jestli si znova koupit ty kapky a užívat je, nebo už zajít třeba k doktorce? Myslím, že moje doktorka je docela bylinkářka... půl roku zpět, měla jsem totální virózu, snad nejhorší za můj život, 39 teploty, bolesti hlavy a kostí, do toho mě bolel i krk, takže mi jen řekla ať si koupím šalvějove pastilky a tím to končilo. Než mě to přešlo trvalo to víc jak týden, a já z toho fakt čtyři dny nejedla ani se nehla pořádně, max na wc a i to s obtíží... Takže mi fakt bylo strašně zle, ale měla jsem brát jen šalvěj podle lékařky. Se teď bojím, když tam půjdu opět, aby to nebyla zase šalvěj... Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já si tu fotku pamatuji, jako aft mi to moc nepřišlo. Píšete, že jste u lékařky byla před půl rokem...

Potýkáte se už po několikáté s problémy, pokud nemáte k PL důvěru, běžte na ORL, tam Vás vezmou hned bez objednání a budete hned vědět, co to v krku je.

makak
hodnocení

1x
Zajdi si na Orl.

hodnocení

0x

je tp určitě aft? není to čep. Plný hnisu? Musíte k lékařce pro antibiotika!

tryu
hodnocení

0x

Jestli je to aft, tak já na to trpím taky a někdy je ta bolest neskutečná, hlavně po probuzení. Zjistil jsem, že jako zázrak pomáha ibalgin. Zkus.

Ověř, jestli to není ale angína, pokud jo,tak musíš dostat antibiotika, a nenechat to na imunitním systému, jinak si zaděláš na doživotní problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]