Dobrý den, davala jsem sem do poradny snad jednou fotografii, jaký se mi udělal aft na mandlích. Když jsem pak šla kolem lékárny, zeptala jsem se tam a dali mi LARYMED. Ten jsem si přesně 7 dni stříkala do krku a teprve až ten šestý den jsem trošku cítila zlepšení, sedmý den už jsem vstala bez bolestí a v krku jsem nic neměla. Aspoň že tak, protože kapky by se neměli užívat déle jak 7 dní bez porady s lékařem. Teď se mi aft udělal znova, ale na mandli na druhé straně. Je to cca max 2 týdny. Opět nemůžu pořádně jíst, protože to bolí. Je jedno zda to je kašovitá strava nebo vcelku, bolí to i když piju čaj, džus nebo cokoliv jiného než vodu. Moje otázka je, jestli si znova koupit ty kapky a užívat je, nebo už zajít třeba k doktorce? Myslím, že moje doktorka je docela bylinkářka... půl roku zpět, měla jsem totální virózu, snad nejhorší za můj život, 39 teploty, bolesti hlavy a kostí, do toho mě bolel i krk, takže mi jen řekla ať si koupím šalvějove pastilky a tím to končilo. Než mě to přešlo trvalo to víc jak týden, a já z toho fakt čtyři dny nejedla ani se nehla pořádně, max na wc a i to s obtíží... Takže mi fakt bylo strašně zle, ale měla jsem brát jen šalvěj podle lékařky. Se teď bojím, když tam půjdu opět, aby to nebyla zase šalvěj... Děkuji za rady
Já si tu fotku pamatuji, jako aft mi to moc nepřišlo. Píšete, že jste u lékařky byla před půl rokem...
Potýkáte se už po několikáté s problémy, pokud nemáte k PL důvěru, běžte na ORL, tam Vás vezmou hned bez objednání a budete hned vědět, co to v krku je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.