Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podle googlu je špatně to že mám bílý výtok už 3 roky, a stále bez menstruace

Od: nekdo* odpovědí: 5 změna:
Už to bude 4 rokem a stále mám jen bílý výtok a žádnou menstruaci,googlila jsem to a zase tam říkají že výtok je tak 4 dny takže už vážně nevím.Budu řada za odpovědi .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jdi k doktoru. Argument "bojim" nedává smysl. Bojím se čeho? Že to bude něco vážného? Ona se ta vážnost nějak změní tím, že to uvidí doktor? Ne, jestli je to vážná, tak je to vážné už teď, ne až to uvidí doktor. A spousta vážných věcí se léčí mnohem hůře a mnohem déle (a někdy to už ani nejde), jen proto, že se s tím nešlo k doktoru včas.

dorudo
hodnocení

4x

Polož si tyhle otázky: Kolik ti je (je totiž rozdíl, jestli ti je jedenáct, nebo šestnáct)? Jak jsi na tom jinak s dospíváním (tvarování postavy aj), od kolika menstruují ženy v tvojí rodině?

Obecně by se mělo zpozornět, pokud dívka nemenstruuje po cca 15. narozeninách, čím je dívka fyzicky vyspělejší (růst prsou, ochlupení na těle, tvarování postavy, blablabla), tím přichází menstruace dřív, často ženy v rodině začínají menstruovat v plus minus podobném věku. Výtok (který je čirý a bez zápachu) je úplně normální v reprodukčním věku, nekončí jenom jako předzvěst první menstruace.

Rodičům (zpravidla tohle řeší maminka) jsi řekla, že ti to vrtá hlavou? Pokud ti už je "hodně náct" (patnáct, šestnáct), bylo by na místě se svěřit do rukou doktora.

hodnocení

2x

Co na to říká lékař?

Ne nějaký internetový pisálek, kterej všechno zná, všude byl. Ale skutečný lékař.

nekdo*
hodnocení

Tak o tomhle nikdo neví moje mamka tak jedině. Ale ta říká že to brzy budu mít. A takhle to už říká ty 3 roky. K lékaři chodit nechci protože se bojím

Jednou k tomu doktorovi stejně půjdeš. Tak proč ne teď?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]